Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upozoravajuća studija

Najmanje demokratskih zemalja u svijetu u zadnjih 20 godina, evo kako stoji Hrvatska

20.03.2024.
u 15:00

Studija je proučavala 137 zemalja koje se smatraju "ekonomijama u razvoju", dakle ne i najbogatije konsolidirane demokracije. Drugim riječima, na popisu nema Austrije ili Francuske, ali ima Slovačke, Perua i Rusije. Od tih 137 promatranih zemalja, 74 su autokracije, a 63 demokracije.

Komentara 3

PA
pasodoble12
10:05 21.03.2024.

Studiju financirala CIA?

DU
Deleted user
15:33 20.03.2024.

Da,nakon nekoliko generacija izgubilo se kolektivno sjećanje šta su Evropi i svijetu donijeli razni diktatori i opet moderan čovjek razočaran svojim životom gleda ko u Boga razne populiste i mijenjao bi globalizam za totalitarizam.Iako to samo donosi ratove i bijedu.Ništa nismo naučili ko čovječanstvo.Zemlje koje su jučer bile antifašističke danas fašističke,najbolji primjer rusojebina ili Srbija devedesetih.Ne znaš šta imaš dok ne izgubiš.Sutra bi mogli imati puno veće probleme od toga da li je turistička sezona ovakva ili onakva ili plača deset posto gore ili dolje.Zato uživajte ljudi jer živite sto puta bolje nego vaši djedovi,i ne mlatite praznom slamom,jer HR izvan EU ili NATO,ruska vojska u Mađarskoj ili tvrdoglava "suverenost" ništa to nije u interesu Hrvata koliko god nas živcirala briselska birokracija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije