Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbor Miss

Najljepša djevojka u Brodsko-posavskoj županiji je Lana Valentić

Nova Gradiška: Lana Valentić nova je Miss Brodsko-posavske županije
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/7
17.07.2022.
u 13:20

Bio je ovo prvi županijski izbor ljepote nakon trogodišnje stanke zbog pandemije Covida-19

Lana Valentić iz Novog Maroša nova je Miss Brodsko-posavske županije.

Ovogodišnje natjecanje u ljepoti održano je na ljetnoj terasi Maestro Vintage bara u Novoj Gradiški, a sudjelovalo je 12 djevojaka.

Laskavu titulu Miss Brodsko-posavske županije za Miss Hrvatske za Miss svijeta ponijela je sedamnaestogodišnja učenica Gimnazije u Novoj Gradiški, a krunu joj je predala dosadašnja Miss županije Iva Rosandić. Prvom pratiljom proglašena je Mihaela Tekić (18) iz Slavonskog Broda, dok je titulu druge pratilje osvojila Ariana Ladišić (20), također iz Slavonskog Broda. 

- Moram priznati da nisam očekivala pobjedu. Sve djevojke su predivne na svoj način. Provela sam s njima dva dana, cijelo to vrijeme bile smo na nogama što niti jednoj od nas nije bilo lako. Puna sam emocija, jako sam sretna i jedva čekam večerašnju zabavu. Što se tiče očekivanja od izbora za Miss Hrvatske, mogu reći samo to da jedva čekam upoznati nove djevojke i sklopiti nova prijateljstva, kao što sam i ovdje – rekla je pobjednica Lana.

Bio je ovo prvi županijski izbor ljepote nakon trogodišnje stanke zbog pandemije Covida-19. Dosadašnja misica Iva titulu je tako nosila još od 2019. godine. Organizator natjecanja bilo je Brodsko udruženje mladih i najmlađih "BUMN“.

Novoizabrana Miss Lana Valentić predstavljat će Brodsko-posavsku županiju na izboru za Miss Hrvatske.

>> VIDEO Natrpao kolica sladoledom, mislio da je na akciji za 1,70 kuna, a cijena je bila u eurima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije