Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stranački izbori
Povratak na članak

Najizgledniji kandidat za šefa HNS-a župan Matija Posavec

Osim što postoje dva suprotstavljena mišljenja kada bi bilo najbolje ići na te izbore, u HNS-u postoje i dvije koncepcije kako bi bilo najbolje odabrati novog predsjednika

Komentari 3

Avatar prahrvat
prahrvat
09:35 06.06.2019.

posvec je jedan od naših najboljih političara. ljudi iz njegovog kraja podupiru ga, što puno govori. na državnoj razini je upitno što mogu.

VL
DU
Deleted user
06:55 06.06.2019.

Mislim da je Vrdoljak HNS-u odsvirao posmrtni marš onog trenutka kada je ušao u koaliciju sa nedeklariranim liberalima HDZ-om. I sad bi oni natrag u tabor deklariranih liberala...ne bu išlo, gotovi ste!

VL
Avatar Ernest_Fulir
Ernest_Fulir
06:40 06.06.2019.

Ovo je otprilike kao da na naslovnicu Vecernjaka stavite clanak “Najizgledniji kandidat za upravitelja pomoćne štale za 3 krave u Gornjoj Pušći je - Štef Jambriščak..” Tko je ovaj lik..? Sto je to HNS..? Koga to uopce zanima..? Prestanite napuhavati irelevantne strančice i nebitne pojedince.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.