Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kompletiran obrazovni tim
Povratak na članak

Najinovativnija profesorica sad je pomoćnica Blaženke Divjak

Ministrica Divjak i Lidija Kralj upoznale su se na studiju PMF-a. Trideset godina poslije – jedna je drugoj pomoćnica

Komentari 10

MI
misho32
00:15 30.07.2017.

iako su svi relevantni proglasili tu Jokićevu reformu školstva kao totqalni promašaj ti zlotvori i dalje provode te svoje nakarade . Jokić je pripremljen u Londonu da uništi hrvatsko školstvo . Glavna i osnovna stvar je djecu uvjeriti da su humaniodni primati i da je to dokazana znanstvena činjenica.

VL
DU
Deleted user
10:33 30.07.2017.

Svaka čast tim novoimenovanim gospojama i gospodi, nemamo ništa protiv njih, ali jedno je sigurno - kvaliteta školstava i znanosti u idućih nekoliko godina neće se pomaknuiti ni za puki milimetar. Razlog je jednostavan - dok se na učitelje ii profesore ne počnu primjenivati društvena mjerila kakva zaslužuju, dok im se plaće ne udvostruče i dok se ne uvede sustav čvrstog i stalnog nadzora njihova rada te ne skreše sadašnji prevelik utjecaj učenika i roditelja na njihove profesionalne odluke (u prvom redu pri ocjenjivanju), dotle nema pomaka na bolje. S društveno marginaliziranim, potplaćenim i preplašenim nastavnicimn nema napretka. Slično vrijedi i za znanstvenike.

VL
Avatar 123456
123456
09:38 30.07.2017.

Masoni ne odustaju lako, ali budu. Čini se da bez toljage nebu sreće!!

VL
GE
geez
23:56 29.07.2017.

. . . koja je nekad radio. . . ???????

VL
DU
Deleted user
13:02 25.02.2018.

vidis joj po faci da je prodana....pedofili i masoni...su je kupili... po kratkom...post..

VL
KS
Ksantipa
17:07 30.07.2017.

Bravo za ministricz Divjak i njezin odabir, ali bilo bi dobro da se riješi svih onih za koje se dobro zna kako će opstruirati njezin radi rad novih suradnika. Lidija Kralj, profesorica matematike i informatike je prva liga!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.