Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Statistička analiza potvrđuje:
Povratak na članak

Najgori dani konačno su iza Italije i Španjolske!

Iako Španjolska sada ima više zaraženih i od Italije, nedjeljni porast smrtnih ishoda od 471 slučaja, najmanji je unazad 13 dana, te bilježe već pet dana stalni pad broja mrtvih nakon što su 1. travnja imali čak 923 mrtvih.

Komentari 14

ZE
Zambija export-import
09:46 06.04.2020.

Ni približno točno, Jurasiću. Istina je da se krivulja malo položila, ali ni približno da bi bila padajuća. Ni u Italiji, ni u Španjolskoj. U obje države i dalje raste broj aktivnih slučajeva, što znači da se otkriva više novih slučajeva, nego što iz završi (smrću ili ozdravljenjem). Ti su brojevi jučer bili najveći do sada. Tako da je najgore tek ispred Italije i Španjolske. U najoptimističnijem scenariju će u Italiji u ovom valu umrijeti još 40 tisuća, a u Španjolskoj još 20 tisuća ljudi, i to pod uvjetima da izdrže karantenu još 3-4 mjeseca (što je nemoguće), i da ne dođe do početka drugog vala dok prvi ne završi (što je opet nemoguće ako ne izdrže karantenu).

VL
RO
RogaBabaroga
10:04 06.04.2020.

ajde fasla Bogu ! srertno nasm bilo svima!

VL
DU
Deleted user
09:59 06.04.2020.

Ne vjeruje kineskoj statistici, oni non stop nešto muljaju, doktor koji je upozorio na coronu, bio je zatvoren.

VL
DU
Deleted user
10:13 06.04.2020.

Ako je tako dobro je.Samo prije rujna nema 100%stabilizacije u svijetu pa tako i u nas.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.