Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u lovu na rekord
Povratak na članak

Najduži stol u Hrvata sa delicijama koje je kušalo 1500 posjetitelja

Na najdužem stolu kojim se želi ući u Guinessovu knjigu rekorda, izvornie specijalitete kušalo je više od 1500 posjetitelja.

Komentari 4

MM
mmile
00:53 31.05.2010.

U najdužnijoj općini u Hrvata, najduži stol.To mora da se netko jako pametan sjetio.Stvarno kreativno.Tek toliko da se vidi da se ima šta za jesti, a država pokriva dugove u toj i sličnim općinama.

VL
MM
mmile
22:57 31.05.2010.

To da ste posebna državna skrb , to se vidi kako se ponašate.A da imate specijalne potrebe, to golube i sam kažeš.A da ste najdužniji, ma ne niste.Ustvari ti nisi sigurno, vjerovatno si igrač neke stranke, i jučer si se napapao , pa je tebi super.Tebi je i vaš stadion super, možda si i Zecu digao kredit.Možda ti je grobno mjesto pod hipotekom.E zbog takvih kao ti , smo mi gdje jesmo.Oči su ti zamazane, ili imaš interesa

VL
DU
Deleted user
11:40 30.05.2010.

samo vam je falio zec na ražnju

VL
Avatar max19mpm
max19mpm
16:37 31.05.2010.

mmile, neznam ,ali me poduci ili dokazi da je ta opcina najduznija u Hrvata?Pa sokole mi smo opcina od posebne drzavne skrbi,jel tako, onda nest dobijemo od drzave.Ali je to opet malo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.