Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sveti Nikola

Najdraži svetac ivanečkoj dječici donosi 1.100 darova!

nikola (1)
Ljiljana Risek
01.12.2010.
u 09:33

Sv. Nikolu u srednjoškolskoj sportskoj dvorani dozvat će Jacques Houdek i plesači i pjevači ivanečkog Društva Naša djeca

    Sva dječica s gradskog područja Ivanca pozvana su da u nedjelju u 18 sati svoje mame i tate dovedu u sportsku dvoranu Srednje škole te da, kao i lani (kad ih se okupilo preko tisuću!), pjesmom i plesom dozovu sv. Nikolu. U tome će im i ove godine pomoći ivanečke gradske službe, koje su osigurale saonice za čak 1.100 slatkih darova, a zajedno s djecom Nikoli će pjevati i Jacques Houdek, kojeg je na veselo druženje u Ivanec pozvala Tovrnica obuće Ivančica.

   Društvo prijatelja narodnih običaja Maska svecu je ustupilo i velike koševe sa srebrnim i zlatnim šibama, koje je za neposlušne pripremio Krampus. U bogatom programu nastupit će i plesne radionice ivanečkog Društva Naša djeca, a sv. Nikoli nekoliko će božićnih pjesama otpjevati petnaest malih pjevača. Sva djeca darove će dobiti na izlazu iz sportske dvorane, a u njihovo podjeli svecu će pomoći članovi savjeta mladih i Udruge za kulturu i sport iz Stažnjevca.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije