Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT NA BLISKOM ISTOKU

Najcrnji dan u povijesti izraelske vojske: Netanyahu Hamasu ponudio dvomjesečno primirje

23.01.2024.
u 22:01

Nakon što izraelska vojska ni nakon gotovo četiri mjeseca nije postigla vojne ciljeve uništenje Hamasa te trpi velike gubitke, obitelji i rodbina talaca upali su u izraelski parlament, nakon čega je Netanyahu predložio dvomjesečno primirje s Hamasom za razmjenu talaca i zarobljenika.

Komentara 5

Avatar TheJack
TheJack
22:52 23.01.2024.

Haske je opet high.

SL
slavenZadravec
22:18 23.01.2024.

Dvije države, Izrael i palestinska država su jedino rješenje koje nudi izglede za trajan mir. Žele li obje strane mir? Jasno da čelnici na obje strane imaju svoje vlastite interese, ali njihovi narodi moraju prepoznati iskrene težnje prema miru i oštro osuduti / suprotstaviti se djelovanju koje ne želi mirovnu soluciju - sigurnu i suverenu državu Izrael i isto takvu palestinsku državu.

TU
tuzibaba
12:36 24.01.2024.

Izraelska vojska smislila novu taktiku. Izgladnjelim palestincima koji skapavaju od gladi podmeće trik bombe. bombe u obliku konzerve hrane, povučeš otvarač konzerve i bum. Slava zapadnoj civilizaciji koja to gleda i ne čineći ništa podržava. Slava hrvatskoj vladi koja too gleda i ne poduzima ništa. Slava Briselu. Čitava zapadna evropa je pokazala što je moć novca a kunu se u kršćanske vrijednosti. Sramota da ne može biti veća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije