Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pregled tjedna

Najbolji sinovi u Saboru krvcu liju za pravicu, a oni im okrenuli leđa

Ivana Pernara izbacili iz Sabora
Patrik Macek/PIXSELL
25.11.2017.
u 09:53

Pada HDZ, pada SDP, jedno raste opcija – Živi zid

SUBOTA, 18.11.

Ponovo je cijela Hrvatska u Vukovaru. Predsjednica u čizmama zengama poručuje da Hrvatska nije prijateljska zemlja sa Srbijom, međutim, pravo iznenađenje priređuju biskupi Škvorčević i Bogdan. Treba odbaciti mržnju, poručuje Bogdan u Škabrnji, a Škvorčević u Vukovaru poziva Srbe na pomirbu, pruža ruku i SPC-u. Kaže da se Katolička crkva i SPC moraju zajednički zauzimati “da Isus Krist u nama razori zlo i podjele... ...da on bude naš mir, te nam Hrvatska bude zajednički dom”.

Ivana Pernara izbacili iz Sabora
1/38

NEDJELJA, 19.11.

Hrvatski BDP raste, prosječna plaća je oko 7000 kuna, Vlada se hvali uspjesima. Istovremeno tri četvrtne građana tvrdi da Vlada ide u lošem smjeru, mladi i obrazovani odlaze. Oko 10 000 građana se hrani u javnim kuhinjama, tamo gdje ih uopće ima. S manje od 2 000 kuna mjesečno živi oko 800 000 građana. Mnogima je i i gore. Stiže zima, a 14% kućanstava nema za grijanje. Za svu bolesnu djecu nema novaca, za borbene avione i blindirane limuzine ima.

PONEDJELJAK, 20.11.

Mnogi se ne žale. Onima koji se griju uz stranačku vatricu ide dobro, iako i oni katkad imaju problema. Junaku našeg doba, direktoru odlagališta otpada koji je sam sebi isplatio milijunski bonus Mladenu Jozinoviću dušmani dadoše otkaz! Ode plaća od 16 000 kuna, ode nadnada od skromnijih 10 000 kuna u sestrinskoj tvrtki. Hrvatski jal ne prašta! Ne treba se bojati za Mlađu i za stotine takvih o kojima nemamo pojma. Drugovi se uvijek pobrinu za svoje, bili oni lijevi ili desni.

UTORAK, 21.11.

HRT se ograđuje od novinara Stankovića, koji je u emisiji Nedjeljom u dva s vukovarskim braniteljem Predragom Mišićem prozborio koju o karakteru Domovinskog rata. Digla se na njega kuka i motika, jer je izjavio da je rat osim agresije iz Srbija, bio i građanski. S HRT-a zapravo poručuju da je Stankovićevo pitanje o karakteru rata protuzakonito, jer je u suprotnosti s SDP-ovom Deklaracijom o DR-u. HND podržava Stankovića. Izgleda da tamo ljudi misle kako novinari imaju pravo postavljati pitanja kakva žele...

Ivana Pernara izbacili iz Sabora
1/2

SRIJEDA, 22.11.

U sučevom vremenu rada Haškog suda, samo 22 godine nakon srebreničkog genocida, osuđen je Ratko Mladić. Haški sud je zakon. Pridonio je svijesti da se zločin ne isplati, o procesu pomirenja da ne pričamo. Dobro, činjenica je da u Srbiji ratni zločinci predaju na vojnoj akademiji i da Dodik najavljuje otcjepljenje Mladićeve RS, ali barem je patrijarh Irinej poslušao biskupa Škvorčevića. Izjavio je da je presuda “delo đavola”. Nema sumnje, kada je pomirba u pitanju, stižu bolji dani.

Ivana Pernara izbacili iz Sabora
1/4

ČETVRTAK, 23.11.

U saboru krš i lom! Svađaju se dva dana. HDZ bi rado ukinuo istražno povjerenstvo za Agrokor, oporba bi rado nastavila kopati po Gazdinom otpadu. Oporba 40 minuta klapa palicama za repliku po klupama i ne da Jandrokoviću voditi sjednicu, Jučer se svađaju Grmoja i Furio, Beljak prijeti fizičkim obračunom, danas svađa Grmoje i Jandrokovića, HDZ saziva izvandrednu presicu. Kažu da je Grmoja prijetio popularnom Njonji. Još samo fali da Plenki kaže kako je sve ovo nastavak hibridnog rata.

Ivana Pernara izbacili iz Sabora
1/105

PETAK, 24.11.

Dva dana nakon Bitke za Sabor, objavljani su rejtinzi političkih stranaka. Nezahvalnijih od hrvatskih građana nema! Najbolji sinovi naše Domovine u Saboru krvcu liju za pravicu, a oni im okrenuli leđa. Pada HDZ, pada SDP, jedno raste opcija – Živi zid. Trlja Pernar ruke, međutim, postoji strah da se po tom zidu neki penju, samo kako bi od muke – skočili dolje... Izvan Sabora je realnost. U Đakovu lošinjska Jadranka traži 600 sezonaca. Javilo ih se 50. Ostali su vani. I izvan i tijekom sezone...

Komentara 13

Avatar Idler 3
Idler 3
14:00 25.11.2017.

Živi zid raste iz jednostavnog razloga - šutiju, mutiju i ništ ne delaju pa nit nemreju nekaj krivo napravit. Istovremeno prosipaju malke populizma i demagogije....i to je to...Most je probal nekaj delat pa su sam shvatili kolko su plitki i zgubljeni v ozbiljnim stvarimi !!!

ZV
Zvjerko
10:44 25.11.2017.

Sramota u kakvoj državi živimo.

Avatar siva_sova
siva_sova
10:47 25.11.2017.

da hdz nije pokrao i uništio hrvatsku živi zid i most ne bi postojali a mi bi bili bogati kao austrija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije