Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Memorijal GROM
Povratak na članak

Najbolji hrvatski snajperisti stižu u Osijek, a na Pampasu će odmjeriti svoje snage

U sklopu Groma dodjeljuje se i nagrada za životno djelo "Ivica Repušić" – priznanje za doprinos u stvaranju hrvatske neovisnosti pojedincima ili skupinama nedovoljno poznatima hrvatskoj javnosti.

Komentari 3

BA
Barbasmora
17:52 08.10.2019.

Sami doktori i inzenjeri...?!

VL
DU
Deleted user
17:41 08.10.2019.

btw.. početkom rata hrvatski majstori oružari izrađivali su snajperske puške za našu vojsku... navodno su izrađene i neke 12.7 mm ...

VL
DU
Deleted user
17:38 08.10.2019.

lijepa akcija.. imamo mi dosta oštrookih i hladnokrvnih strijelaca još iz rata, ali i iz današnjih postrojbi.... a druženja nikad dosta...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.