Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADA ZA IZVRSNOST
Povratak na članak

Najbolja u Hrvatskoj: PBZ banka dobila prestižnu nagradu Euromoney

Ove godine Euromoney je zaprimio gotovo 1.000 prijava od banaka za program nagrada po regijama i zemljama koji obuhvaća više od 50 regionalnih nagrada i nagradu za najbolje banke u skoro 100 zemalja.

Komentari 2

VI
vinkam
18:27 17.07.2020.

Naravno da su dobili nagradu koju su sami platili da ju dobiju ... strašno deru u RH .... za jednu int. transakciju internetom oderu 3,5 kuna naknade (2,25 + 1,25) ... osim toga, moraš se dobro namučiti vidjeti pregled transakcija i troškova naknade .... kao moderniziraju se a imam osjećaj da love u mutnom ... neće ni oni dugo ... otići će kao MEGGle, sretno im bilo, samo da još počiste što mogu

VL
MA
marijaqwer
16:24 17.07.2020.

Jučer promijenili opće uvjete poslovanja. Sve naknade povećali 50 % i uveli nove naknade. Čerupaju sve više i svakog klijenta, a ništa ne nude. Koliko će to potrajati???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.