Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Najavom uklanjanja žilet-žice sa slovensko-hrvatske granice nova slovenska vlada šalje snažnu pozitivnu poruku Hrvatskoj

06.06.2022. u 17:18

S obzirom na važnost što ga ulazak u Schengen u ovom trenutku ima za Hrvatsku, a definitivno je riječ o strateškom interesu Hrvatske čije će ispunjavanje iznimno koristiti hrvatskim građanima, ali i građanima ostalih članica EU, a osobito Slovencima, koji u Hrvatskoj posjeduju brojne nekretnine, slovenska potpora hrvatskom pristupanju Schengenu put je prema uspostavi boljih dobrosusjedskih odnosa.

Ključne riječi

Komentara 13

KE
keckin37
18:15 06.06.2022.

Neznam kome smeta zilet zica. Ona nije protiv Hrvata. Hrvati idu normalno na granicni prijelaz.

DU
Deleted user
17:43 06.06.2022.

Pa ne znam baš odnosno bodljikava žica je bila ispod razine bilo koje države Europe, da to ima na svojim granicama- ne zbog ljudi, nego zamislite patnje životinja i lokalnog stanovništva uz granicu. Sad bi im se trebali diviti što su jednu tako nehumanu barijeru odlučili ukloniti!?

PR
prokurator
23:14 06.06.2022.

bandić je bio lukaviji od slovenaca. slovencima dođe nova vlada i makne žilet žicu. dođe nova vlast u zagrebu, i nek makne 10.000 crvenih betonskih ležećih policajaca ako može :)))) hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije