Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BERLIN I PARIZ
Povratak na članak

Najavljuju novi pristup prema Moskvi: Merkel i Macron, po uzoru na Bidena, žele summit s Putinom

Nije dovoljno da se Putin i Biden upuste u dijalog, i EU se mora uključiti, kaže Merkel

Komentari 12

VI
VidnoNasrtljiv2
09:53 26.06.2021.

EU ne može ići srat bez Amerike

VL
SI
sisavac
14:53 26.06.2021.

Pojednostavljeno, nakon bidena putinu se klanja i eu... O čemu mogu razgovarati sa rusibom, ako ne o ekonomiji? Jel vama jasno da su u ovih 7 godina sankcija europljani izgubili gotovo 500 mlrd dolara poslova u rusiji? I da su im se ubacili kinezi i indijci, brazilci, pa čak i japanci? Teško će siemens vratiti tržište u rusiji, osim ako nijemac ne pogne glavu. Shvatili oni da se rus osanostaljuje, da uvoznu robu zamjenjuje domaćom, i da će od masnog kupca i uvoznika postati izvoznik, konkurencija.

VL
SE
Serdar222
13:32 26.06.2021.

EU uz mrkvu sprema i baštinu, zaboravljaju da batina ima dva kraja. Baltičkim patuljcima misle da su važni a nisu i zaboravljaju da nije pametno sr. ti pored velike zvjerke.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
11:04 26.06.2021.

A ca ste mislili ja sam davno pisa o tome.Njemacka gleda svoje interese zasto da ne gleda ih i Amerika..Samo tako njemci Sjeverni tok prolazi Rusi,kupuju milione auta od njemacke i grade tvornice njemacki Automobila ovdje u rusiji. .Tako Francuzi prave biznis sa rusima.Koga briga sta ce rec male zemlje sto se nista ne pitaju..To sto su dali Rusima sankcije dali sebi Rusi se okrenuli svom gospodarstvu farmerstvu.Sad izvoze hranu.zRusija najveca zitarica na planeti 135 miliona tona samo zitarica imali prosle god..Vise zarade od psenice nego od oruzja..Imaju di zasijat i to neke boli..Tako su mislili Englezi glumit silu u Crnom moru neki dan pa kaka nastala da da..Sta kazu domaci Amerikanci na sve to kmecanje.

VL
DU
Deleted user
20:23 26.06.2021.

Znaci Navalni je heroj i mucenik a Assange je kriminalc kojeg ceka smrtna kazna od Bidena. Sramite se.

VL
ST
stanoe
14:13 26.06.2021.

EU treba da prvo postane samostalna od SAD pa onda da razgovara sa Putinom, dok cekaju upute iz Vasingtona nema sta da traze. Dok u EU se ponasaju kao da su prava LBGT najvaznija stvar, oni su sluge Vasingtona, dok nemaju svoju vojsku nego ovise od NATO takodjer.

VL
DU
Deleted user
12:49 26.06.2021.

Ubrzo nakon sastanka g7 procurile su snimke tih istih vođa kako se srdačno druže, rukuju i tapšaju, zezaju, pričaju i došaptavaju, bez maski ili distance, dok misle da su kamere isključene. A onda kad se uključe, odjednom počnu držati distancucu i za slikanje se postavljaju na 2 metra udaljenosti. Kroz ovaj primjera može se lako prozrijeti sva njihova licemjernost i šuplja propaganda. Ali pametnima je to ionako već sve poznato.

VL
DU
Deleted user
11:33 26.06.2021.

G7 i europska unija Zvijer izlazi iz mora. Ima sedam glava i deset rogova. Zmaj joj je dao moć, prijestolje i veliku vlast. Ljudi su se poklonili zmaju i zvijeri, govoreći: Tko je velik kao Zvijer i tko se može boriti sa njom? Dobila je vlast na 42 mjeseca i bilo joj je dopušteno da se zarati sa svetima i da ih pobijedi. Dobila je vlast nad svakim plemenom, pukom, jezikom i narodom. Prisiljavala je sve ljude – male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, da prime njezin žig na čelo ili na desnicu. Kako nitko ne bi mogao kupovati ni prodavati osim onoga koji ima žig. Njen broj je 666.

VL
YE
yelloman
11:26 26.06.2021.

Ideja je već propala. Ništa od sastanka. Umiljavanja mafijaškom režimu nikad nije donijelo rezultata. Kremaljski kriminalci razumiju samo jezik sile.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.