Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šarmantni Splićanin
Povratak na članak

Nadan Vidošević - Čovjek koji ništa nije znao

Dok je 
predsjedao Hajdukom, 
nestalo mu je 55 milijuna, a u HGK 32. Sve skupa 87 milijuna

Komentari 1

HA
Harpoon
11:45 12.11.2013.

Pa normalno je da ništa nije znao, "jer muž poslijednji sazna". Takav se muž u narodu popularno naziva rogonja. Međutim , naš nadan zna i previše i predobro je umrežen, tako da mu policija pretresa stan mjesec dana nakon otkrivanja afere. Hic. Slijedeći korak bi bio zamrzavanje cjelokupne imovine i blokiranje računa (ako ih ima u domaćim bankama), a nakon suđenja oduzimanje cjelokupne nezakonito stečene imovine. Tako to rade Talijani i neki naši susjedi, ali mi imamo Baju pa ne gajim neke iluzije u završetak ove priče. Bajiću, dokaži da nije tako. upotrijebi svo znanje, zakon i moć pa sredi ovu lopinu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.