Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Nada da će Zoran Milanović učiniti preokret trajala je kraće od treptaja

Kao da je u nekoj vrsti “političke disimula
cije”, svjesnog prikrivanja znakova vlastite nemoći

Komentari 19

OS
osica
12:35 26.01.2014.

Svu nesposobnost premijera i SDP-a da pokrene Hrvatsku, prvenstveno gospodarstvo pokazao je pozivom "da HNS više potegne". Stranka s niti 3% potpore građana , s " poklonjenim tolikim pozicijama " jer ih nisu stekli po rezultatima na izborima, dovoljno govorivori sama za sebe. SDP- ovci jer vam bar malo neugodno da vas vuče HNS ?

VL
TE
teoodd
12:09 26.01.2014.

Dali premijer Milanovic ima donju granicu na kojoj bi se zahvalio na duznosti..................ili je "Bure bez dna"

VL
AM
ameris
12:54 26.01.2014.

Milanović i politička disimulacija !? Ne,nije točno.Milanović ništa ne prikriva..otvoren je ko knjiga !Svakim pokretom,mimikom,tikom,pogledom,glupom arogancijom,podignutim čelom,plavom bojom lica i još s puno toga odaje tipični sindrom akutnog stresa.Deportacija okorijelog UDBAŠA Perkovića u njemački zatvor,u što Milanović ni danas nee može povjerovati,bila je okidač milanovićeve hibernacije i padanja u latentnu depresiju s jasnim znakovima progresije u apatiju i rezignaciju.Jedinu moguću percepciju , koju je Milanović ,u ovom psihičkom stanju sposoban do kraja preuzeti ..jesu vijesti iz Njemačke. O njima ovisi njegova osobna budućnost i budućnost SDP-a.Jedini horizont i vrhunac svijesnosti,jedina suvislost u milanovićevim postupcima u buduće vrijeme dolazi od sudbine tog UDBA-ša.Na nama je da na svaki način tražimo ostavku takvog premijera jer nije u stanju o bilo čemu adekvatno odlučivati.

VL
IZ
Intruder_ZD
12:47 26.01.2014.

Ovi na vlasti ne znaju a ovi koje žele na vlast znaju ali za sebe! Zar se ne može oformiti neka vlada stručnjaka koji će nešto konkretno napraviti i poslati ove crne,crvene, zelene, plave i žute u povijest i daa se više nikad ne pojave? Ako nema takvih u Hrvatskoj pozovite i platite stručne ljude iz svijeta, sve je bolje od ovih naših političara!!

VL
ZB
zbuniceva
13:12 26.01.2014.

Teško mi je ovo napisati jer me je sram. Jadranka mi je neizmjerno išla na živce još iz najboljih Sanaderovih dana no evo priznajem. Kosor je za Milanovića i Karamarka nedostižno više radila i odradila pravih poslova i gledano poštenono u 2 godine napravila više nego bude Zoki u 10 godina. Strašno.

VL
KA
kafka
12:31 26.01.2014.

Priznaju - dali su maksimum. Osjećamo - sve je gore. Sve je jasno! Vlast ne može bole - smjena Vlade, izbori. Alternativa - propadanje, štrajkovi, nemiri.

VL
CI
cicibela
12:31 26.01.2014.

Kao što su uvaženi analitačari primjetili, Milanoviću je ekonomija dosadna, pa po tom itanju ne treba od njega ništa ni očekivati. Nikakva šok terapija na njega neće utjecati. Glavna preokupacija i nacionalni prioritet, za koji se maksimalno angažirao je zaštitaa udbaša i yugokomunističkog nasljeđa. Tu je doživio totalni fijasko i sada samo liže rane.

VL
ĆA
ćaćaća
12:49 26.01.2014.

milanče se s svojom svitom drži jedino ideologije zaglupljivanja i indoktrinacije mlađahnih ...to partijako štivo izašlo iz radionice kumrovečke demokracije nikako da ode u povjesne okvire..sve ostalo im je nebitno..

VL
IB
Ivan Basar
13:16 26.01.2014.

Ovo je za Hrvatsku dramatičan, na žalost realan članak. Nakon dvije godine, i nakon sedam mjeseci 'lex Perkovića' će vlada sada nešto početi raditi. Što. Tristo osamdeset tisuća nezaposlenih. Pelješki most je za Hrvatsku važan i za Dubrovnik zlata vrijedan,rijedan, ali prestanimo sa tim sakrivati ovih tristo osamdeset tisuća nezaposlenih, i sve ove krave koje nedaju mlijeka više. Dvije godine. Koje teme ima Vlada na dnevnom redu, već dvije godine. O ćemu oni raspravljaju, koju temu imaju sutra, tko i kakove brojeve treba u Utorak položiti na stol, u Srijedu hočemo ćuti kako je ovoj četvorici bilo u Engleskoj, koliko čaja su popili i što su donesli, a u Četvrtak budemo razgovarali sa visoko poštovanim gospodinom Mesićem, da vidimo što je on donio iz Kine, i tko ga je poslao u Kinu, mi ili Finci. Radna mjesta, investicije, ne dućani, ne IKEA, proizvodna radna mjesta. A Hrvatska, gdje smo mi. Jedna partija priča o drugoj, već se i Predsjednik umiješao i ne primječuju kako su daleko od realiteta. Narod je sve jadniji. Imat ćemo dobru godinu, samo se amerikanci sa time ne slažu i to već šest godina. Ljudi, kako je to jadno.

VL
DU
Deleted user
13:28 26.01.2014.

Nezamislivo mi je da više biram SDP ili HDZ. Pogotovo što sada ovisimo o EU a izbor stranaka velik pa postoji nada da među njima ima novih političara skromnijeg ponašanja koji su taj kilometar do Banskih dvora spremni ići i pješice ili biciklom.

VL
DU
Deleted user
14:59 26.01.2014.

I kada smo vec pomislili da je dotaknuo dno dna, velepostovani drug Milanovic otvara novi bezdan u koji onda i skoci. Polako se bojim da bi Hrvatska mogla krenuti putem Ukrajine..... I iskreno se nadam da sam u krivu!!!

VL
LI
list68
15:04 26.01.2014.

Ovu "vladu", treba prisiliti, da podnese ostavku, jer sve mjere koje donose, sve su pogubnije za narod ove države. Ako čekamo do kraja mandata, biti će kasno, jer i sada smo na samome rubu. Ne vide li oni što se događa u Ukrajini, pa rat u Hrvatskoj još nije ni završio, a oni nas ponovo vode u kaos.

VL
Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
17:18 26.01.2014.

Ajmo Zoki, pravac Elba.

VL
ĆA
ćaćaća
11:38 27.01.2014.

ovi su toliko nemoćni da je to patologija...jedino što znaju je idološko podmetanje zakržljale forme te prodavanje kumrovečke demokracije onima koji još žive mentalni komunizam...

VL
Avatar marnie
marnie
18:07 26.01.2014.

Pa ne putuje jer ga nitko ne zove ... novinaru

VL
LI
ličkavučina
10:38 27.01.2014.

Po obujmu Ivankovićevog struka ne bih rekao da on spada u onaj dio nacije na koji misli u : " Mi, koji živimo u realnom svijetu, najbolje osjećamo taj “maksimum" " Prije bih rekao da treba hitno napraviti test nat na masnoče u krvi, hippertenziju, bubrežne kiseline, vene na jadnim nogama,.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.