Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trijumf marine le pen

Nacionalni front prvi put u povijesti u senatu

marine le pen (1)
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
29.09.2014.
u 23:40

Predsjednica stranke Marine Le Pen kazala je da je to puno više od onoga što su očekivali

Nacionalni front, francuska stranka krajnje desnice, postigao je povijesni uspjeh osvojivši dva zastupnička mjesta u senatu.

Predsjednica stranke Marine Le Pen kazala je da je to puno više od onoga što su očekivali. Ovo je još jedan udarac predsjedniku Francoisu Hollandeu čiji socijalisti sada kontroliraju samo donji dom francuskog parlamenta.

>>Marion Marechal-Le Pen: Francuska je balkanizirana

>>Europarlament skinuo imunitet Marine Le Pen

Komentara 3

SA
samograd
09:02 30.09.2014.

ljevičari su najveći proizvođači ekstremne desnice .ne pojavljuje se desnica sama od sebe postoje uzroci ,kao npr u hrvatskoj ljevičari i komunisti su uništili hrvatsku u svim segmentima gospodrarstvu ,kulturi , pa bi pojava desnice bila logična.

Avatar viki_nuland
viki_nuland
19:13 30.09.2014.

Marine Le Pen je spas za Francusku i znak da su otrcane fraze izlizane i ljudi su poceli prepoznavati prave vrijednosti. Francuzi zive u Francuskoj i treba im netko tko ce se boriti za Fransuske vrijednosti, a to sto to ne pase medjunarodnim financijskim mesetarima to je njihov problem.

Avatar skynet
skynet
08:32 30.09.2014.

Francuzi su najveći nacionalisti na starom kontinentu, pa ovo baš i ne čudi. Uglavnom jačanje ekstremne desnice je vrlo zabrinjavajući znak za budućnost Europe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije