Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokušaj ubojstva?

Načelniku Tribunja i supruzi te njihovu susjedu prerezali kočnice na autima

automobili, Tribunj
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/14
30.05.2014.
u 10:58

Načelnik općine Tribunj Damir Pilipac u telefonskom razgovoru istaknuo je kako ne vjeruje da je napad politički motiviran

Načelniku općine Tribunj i njegovoj supruzi te njihovu susjedu nepoznati počinitelj najvjerojatnije je u srijedu u večernjim satima prerezao kočnice na automobilima. Načelnikov susjed zbog prerezanih kočnica i nemogućnosti da se zaustavi udario je automobilom u zid. Načelnik i njegova supruga primijetili su da im kočnice ne rade pa nije bilo štete na automobilima.

– Supruga mi je rekla da joj ne rade kočnice. Nisam znao da su nasilno prekinute, pa sam ih išao promijeniti. Tek sam poslije saznao da su na automobilima moje supruge te na susjedovu autu prekinute kočnice. Ne znam može li se ovo smatrati pokušajem ubojstva, ali svakako nije dobro jer smo vozeći automobil bez kočnica mogli udariti u nekoga i, ne daj bože, ozlijediti ga – rekao nam je načelnik općine Tribunj Damir Pilipac u telefonskom razgovoru te istaknuo kako ne vjeruje da je napad politički motiviran.

– Ja u Tribunju gotovo pa nemam oporbe i svi se mi ovdje respektiramo. Nisam imao nikakvih sporova ni oko kakvog zemljišta ili u vezi s time da nekom nešto nisam napravio i doista ne znam što bi bio motiv. U svakom slučaju, nije ugodno ovo što se dogodilo, a opet ne mislim da mi je netko htio napraviti materijalnu štetu jer bi u tom slučaju eventualno razbio prozor ili probušio gume. Ovako je netko pokušao ugroziti i nas i druge – zaključio je Pilipac. Marica Kosor glasnogovornica PU šibensko-kninske potvrdila nam je događaj rekavši kako je očevid još uvijek u tijeku i da je još uvijek nije utvrđena kvalifikacija ovog kaznenog dijela.

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL, ilustracija

(Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

>> Nakon svađe Šibenčaninu onesposobio kočnice na kombiju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije