Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napetost među stanovništvom
Povratak na članak

Načelnik Srebrenice nakon incidenta u školi javno veličao četništvo

Skupina od sedam dječaka iz Prve osnovne škole u Srebrenici ranije ovog tjedna na društvenim je mrežama objavila zajedničku fotografiju snimljenu u učionici uz naslov 'braća četnici'

Komentari 7

Avatar El_Delinquente
El_Delinquente
14:25 30.01.2020.

To je poznato kako oni misle i koga biraju. Stvarno strasno je da nase ljevicarstvo to cetnikovanje bas uvjek brani i trazi u nas kao iste slucajeve . Iako u nas nikada nije bilo masovne podrske ustastva.

VL
FR
franjo2
14:04 30.01.2020.

To se dešava i kod nas u okolici Vukovara i nitko nereagira.Srpski popvi pjevaju četničke pjesme bez ikakvih sudskih kazni i onda se čudimo zašto srbi po Hrvatskoj slobodno i javno veličaju četničku ideologiju.

VL
ZN
znamistinu
16:10 30.01.2020.

Muslimani iz Federcije bi s etrebli dobro anoruzati i napsti ove...i sve ih iz Bosne protjerati jer su 2 puta ucinili genocid na Hrvatima i uslimaina u II SV ratu i 90-ih. Osim toga, i sad prijete i izazivaju. Mislim da Bakir gubi vrijeme svadajuci se i bivajuci bezobrazan prema Hrvatima. Bilo bi mu bolje da rijesi to stanje oko Srebrenice i rep. Srpske. Ocito da medunarodna zajednica ne reagir dok ovi izazivaju...tako je pocelo i 90-ih..

VL
ZI
zip123
20:34 30.01.2020.

Kad netko nedobije zasluzenu kaznu za nedjelo onda se osili i misli da moze to raditi i dalje,promjeni nacin,malo upakira laznim izgovorima i radi.Pametnom dosta

VL
DR
DrJok
20:30 30.01.2020.

reviziju istorije je izmislila nemacka radi sebe i svojih satelita medju kojima je i hr i muslimani iz bih. sad taj pronalazak moze da koristi ko god hoce - nema ljutnje.

VL
ZN
znamistinu
16:12 30.01.2020.

Franjo ako imte snimaka obavezno ih posajite u Podcast Velebit ili i Bujicu , nadite ih na youtube. Oni ce snimke objaviti buduci da policija nista ne poduzima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.