Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivani poraz
Povratak na članak

Načelnik malene općine u istočnoj Bosni prkosi srpskom političkom moćniku Dodiku

Pravo glasa u Rudom ima jedva nešto više od sedam tisuća registriranih birača i glasovanje o povjerenju načelnika te općine ne bi izazvalo nikakvu pozornost izvan njenih granica da se Dodik nije izravno uključio u kampanju čiji je cilj bio Rajakov opoziv

Komentari 19

Avatar Toni Broo
Toni Broo
18:42 24.12.2018.

Zanimljivo, nigdje u članku ne piše iz koje je stranke taj načelnik Rato Rajak, pa malo guglam i bum, lik je iz srpske radikalne stranke i takvima se klanjaju "naši" mediji?

VL
OV
Ovozemaljski
18:32 24.12.2018.

Sutra ćemo čitati kako nam Vučić čestita Božić sa 800 000 ubijenih u Jasenovcu! Ako ne bude tako,.onda će se VL potruditi da bude tako!

VL
Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
19:09 24.12.2018.

Koga to briga u Hrvatskoj ???? Zemlja im smrdi od genocida !!! Nevjerojatan Članak u Hrvatskim ???? Novinama !!!!

VL
NE
Neutralac
22:46 24.12.2018.

A nigdje ne pise da tamo negdje u Szekesfehervaru u Madjarskoj je jedan nacelnik opcine ustao protiv Orbana... i neki u tamo u Innsbrucku slicno prtiv Kurza....... ma dajte....rza....... ma dajte....

VL
Avatar UJKAH2
UJKAH2
21:43 24.12.2018.

Rudo !? Srce mi odmah zakuca jače kad pročitam naziv te pripi.., ispričavam se, ljubkog mjestašca u kojem je na rođendan druga Staljina osnovana 1. proleterska brigada.

VL
Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
18:58 24.12.2018.

Drug Tito se ulito

VL
PI
PijaniMraz
19:01 24.12.2018.

Izmrdju Dodika i opozicije nema sustinske razlike kad je u pitanju odnos prema HR i BiH, sve sami cetnici!!

VL
AT
attimo
18:58 24.12.2018.

Obozavam slobodarski duh Srpskog pametnog i dostojanstvenoga naroda, i sere mi se na ove nase konjusare. Jebes narod koji kleci pred tudjim gospodarima. Srbi ne klecu,, oni ginu za slobodu, i zato su ih ugledni svicarski novinari nazvali '' simbolom besmrtnosti jednoga naroda, prije neki dan na obljetnicu oslobodjenja Europe od zlocinacke feudalne cizme. Oni su razvalili TRI carstva, jebote, i prakticki oslobodili citav svijet iz ROPSTVA. Sve se sorilo, kada su se oni digli na noge, i raspalo kao kula od karata. Zato njih ovi ex-fasistoidi preziru, zato sto su im oteli moc, i zato ih stalno napadaju, sada kada se ponovo suljaju u porobljacinu Europe i svijeta. Opet im oni stoje na putu u ostvarenju njihovog dijabolicnoga cilja. Procitani ste fasistoidi, nikada vam upaliti nece. Smrt fasizmu, sloboda narodu!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.