Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKA VLADI
Povratak na članak

Načelnici i gradonačelnici SDP-a: Povucite zakon o komunalnom gospodarstvu

Zakon je loš, nedorađen i najbolje ga je odbaciti u prvom čitanju jer ga se ne može popraviti. Na prijedlog zakona je u javnoj raspravi stiglo preko 500 komentara i kritika koji uopće nisu prihvaćeni, kritiziraju esdepeovci

Komentari 4

Avatar nekakav
nekakav
14:26 13.02.2018.

a koji prijedlog oporbe su uvažili cijenjeni sdpovci kad su oni drmali državom? sjećam se ja zakona o održivom gospodarenju otpadom, kolku je lavinu protesta izazvao, ali zmajlo je rekao da je to najbolji zakon ikad. pa su kasnili sa uredbom, baš oni, i sad nam radi kašnjenja prijete neki penali iz eu-a. nek si pogledaju građevinske zakone, pa da vide kalvariju koju prolazi investitor. zaštita okoliša? super. znate da za skoro svaki zahvat morate imati bar mišljenje da taj isti ne utječe negativno na okoliš? mjesec dana tu čekaš, mjesec tamo, i prođe godina. osim gomilanja posla administraciji, ništa drugog se nije napravilo onda, a ni sada. kad staviš sve te zakone na jedno mjesto, bojim se da će se morati početi zapošljavati po općinama i županijama. fizički to više ti ljudi ne stignu obrađivati u nekim razumnim rokovima. i da, to je grijeh svih struktura, ne samo jedne političke opcije. zato, sdp-ovci, u banku odmah, platiti stranci članarinu i usput položiti još neki novac, barem vi iz sabora imate primanja solidna.

VL
DO
doktorica
16:16 13.02.2018.

činjenica je da građani plaćaju a sve manje mogu utjecati na komunalne usluge

VL
Avatar sindarela
sindarela
14:47 13.02.2018.

Gledala sam neki dan na televiziji o Maroku ni tamo ti nitko ali baš nitko nepozvan nemože na imanje i ako ništa nije ograđeno a mi sve više i bliže Sj. Koreji gdje je država svugdje vlasnik i građanin ni u svom dvorištu a ni u kući nije vlasnik samo onda kad mora plaćati kojekakva davanja eto sad poslije komunizma uvodimo diktaturu gdje je sad onaj uvijek nasmijani smijuljko šta on po tom pitanju misli činiti ili se i dalje samo smješkat ko lud na brašno

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.