Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rat u siriji

Nabildani ubojice u Siriji ubijaju žene i djecu za al-Assada

sirija
Reuters/Pixsell
11.06.2012.
u 23:25

Misija im je terorizirati civilno stanovništvo i provoditi etničko čišćenje. Za svoje stravične zločine dobivaju 130 funti dnevno

Sirijskog čelnika Bashara al-Assada osiguravaju ubojice \"duhovi\", članovi bande koji na sebi imaju istetoviran lik predsjednika, a sumnjiči ih se da lutaju po Siriji, ubijaju žene i djecu te na taj način al-Assada drže na vlasti, piše Daily Mail.

Opremljeni su mačetama i kalašnjikovima, a zadatak im je obavljati prljave vladine poslove kako bi vlast i dalje mogla izjavljivati da država i vojska ne stoje iza svih ubojstava.

– Nije ih strah koristiti silu, nasilje, oružje, ucjene... Vlada može ostati čista i tvrditi da oni ne stoje iza toga, već kojekakve bande – kaže Ammar Qurabi iz Nacionalne organizacije za ljudska prava.

Obučeni su u maskirne hlače i crne majice, a dnevno za svoje prljave poslove zarađuju 130 funti. Misija im je terorizirati civilno stanovništvo i provoditi etničko čišćenje.

Optužuje ih se za masakr nad 108 civila u Houli prije dva tjedna, 12 radnika u Qusayru i 78 stanovnika sela Qubair prošlog tjedna.

– Kao čudovišta su. Imaju ogromne mišiće i brade, a koriste i stereoide. S njima sam morao razgovarati kao s djecom jer nisu previše inteligentni – rekao je dr. Mousab Azzawi koji iz Londona vodi sirijsku mrežu za ljudska prava.

Ključne riječi

Komentara 18

TO
Toni50
23:53 11.06.2012.

Misija im je terorizirati civilno stanovništvo i provoditi etničko čišćenje. Za svoje stravične zločine dobivaju 130 funti dnevno tvrdi propaganda ili oni koji to čine da bi optužili protivničku stranu !

PL
plotto
06:40 12.06.2012.

To su vjerovatno bajke iz središta NTC u Londonu na adresi onog pekara koji zna sve što se događa u Siriji.I svi mediji u vlasništvu cionista moraju prenijeti takvu indoktrinirajuću glupost.Oni koji naružavaju i obučavaju teroriste ( Saudijska Arabija,Katar,Turska,SAD,VB,Francuska),te imm pružajui svaku logistiku,stvarno su izgubili kompas.Najgori imperijalno kolonijalni fašizam na djelu

Avatar ferdinand_ni
ferdinand_ni
23:49 11.06.2012.

Dobro reče Ron Paul. Čini se da uzalud poziva medijski indoktriniran narod da ih mediji pripremaju za rat protiv Sirije i da skoro ništa ne smiju vjerovat medijima. To su oni isti mediji koji su njega blokirali u predsjedničkoj kampanji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije