Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljeto je gotovo

Na Zavižanu snijeg, u Lešnici čak 61 litra kiše po četvornom metru

kiša
Marijan Sušenj/PIXSELL
17.09.2013.
u 19:32

U Pargu su jutros izmjerena četiri Celzijeva stupnja, na Bjelolasici pet, a u Delnicama šest stupnjeva. Na Zavižanu je, prema podacima DHMZ-a, od 12 do 15 sati temperatura bila "na ništici".

Ljetu je sada sigurno kraj. Crometeo piše da je jutros oko 11 sati snažno zahladnjenje zahvatilo Zavižan, a nakon kiše počeo je padati snijeg. Na Velebitu je snijeg padao i prošlog petka.

Ciklona Neven donijela je oblačno i kišovito vrijeme u cijeloj Hrvatskoj, a najviše kiše do 11 sati, prema podacima meteoroloških postaja Pljusak.com, palo je u Velikoj Lešnici, čak 61 litra po četvornom metru, a slijedi je Karlovac (54 litre), Oštarije (44 litre) i u Rijeci kod Kampusa (43 litre).

U Pargu su jutros izmjerena četiri Celzijeva stupnja, na Bjelolasici pet, a u Delnicama šest stupnjeva. Na Zavižanu je, prema podacima DHMZ-a, od 12 do 15 sati temperatura bila "na ništici".

Za sutra meteorolozi DHMZ-a najavljuju većinom sunčano, dok će ujutro u unutrašnjosti mjestimice biti magle. Poslijepodne će se na kopnu i na sjevernom Jadranu dogoditi postupan porast naoblake, a samo bi na krajnjem sjeveru moglo biti malo kiše. Jutro će biti razmjerno hladno. Najniža temperatura od četiri do devet, na Jadranu 10 do 16 Celzijevih stupnjeva. Najviša dnevna između 15 i 20, na Jadranu 20 i 25 stupnjeva.

>>Spektakularne fotografije i snimke: Munje pretvorile noć u dan!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije