Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava 28. obljetnice
Povratak na članak

Na Trgu sv. Marka održana Velika smjena straže

Povodom obilježavanja 28. obljetnice Hrvatske vojske na Trgu sv. Marka održana je Velika smjena straže, a na zagrebačkim ulicama prigodan program

Komentari 6

BA
Barbasmora
19:25 26.05.2019.

Koji glumaci! ..normalni se mogu samo nasmijat. To dolazi sa revidiranjem povijesti, virovanjem da smo podrijetlom iz Irana (alamo hrvati)… da smo najstarija nacija na Balkanu....da smo imali prave europsko priznate kraljevske obitelji, da postoje ljudi koji razumiju samo hrvatski dok nista ne razumiju srpski....kako su rusi i kinezi veliki komunisti, kako mi nismo slaveni....kako smo bolji i pametniji od svih susjeda, kako nas bog voli vise od svih.... Velik dio toga nazalost dolazi zbog kompleksa pojedinaca a mozda je to zarazilo i naciju.. Molim vlast i drzavni aparat-budimo normalna drzava! Tako ispadamo kao patuljak koji viruje da je najjaci i najlipsi na svitu. Otvorimo oci i ne pretvarajmo se! Dosta vise!

VL
AE
a e
20:03 26.05.2019.

Srica nas je malo pa nema veze ca smo blesavi

VL
DU
Deleted user
17:18 26.05.2019.

Bravo dečki!! .. a desetak godina niste imali smjenu straže jer je tvz antifama smetala hrvatska zastava i tradicionalna odora.... sve u svrhu " detuđmanizacije"... a onda je Ivo Josipović ipak dozvolio povremeno odijevanje odore, a Kolinda eto- i definitivan povratak.....

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
22:13 26.05.2019.

Zahvaljujući prije svega našem Vrhovniku, Mesiji Franji naša neovisna država ima bezbroj domoljubnih igara, tako da dvonožci iz najvjernijeg stada Hrvatskog Boga prateći ove zaboravljaju na svoje druge životne potrebe. Hvala našem Hrvatskom Bogu i vjerodomoljubnim vlastima, hrvatski izrodi, kojima je kruh preči od naših vjerodomoljubnih igara, napuštaju u stampedu neovisnu državu i tako se pročišćava hrvatska njiva od kukolja. Po remetilcima odlaze i remetitelji, tako da će u Lijepoj našoj ostati zaslužni osloboditelji, branitelji i državovoditelji, te njihovi dični potomci koji su već ušli u Raj zemaljski, koji im je obećao Vrhovnik, Mesija Franjo. Što se pak tiče tegleće marve, nema zime za ove jer na otvaranje granice Lijepe naše čekaju stotine miliona indijskih parija, koji će za šaku riže rintati za najvjernije stado Hrvatskog Boga.

VL
DI
Direkt
20:41 26.05.2019.

Cirkusanti

VL
AN
antes
11:54 27.05.2019.

Ovakove ceremonije imaju mnoge države. Britanija ima škotsku gardu u povijesnim uniformama. Italija bersaljere u paradnim uniformama, koji u trku sviraju trubama. USA ima paradne odrede u uniformama iz kolonijalnog rata. Primjera ima mnogo. Njihovi nastupi imaju uvijek brojnu publiku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.