Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedna od teorija
Povratak na članak

Na suđenju Perkoviću govorili o Ininu ‘nuklearnom’ programu

Nobilo je pitanja o nuklearnoj tematici postavio zbog indicija da je Đureković bio detaljno upućen u suradnju Ine i JNA te da je svoje spoznaje o tome javljao njemačkoj obavještajnoj službi BND

Komentari 9

DM
dr_max
13:31 04.09.2015.

Da je bilo lustracijui ne bi bilo ovih laži i troškova po Njemačkoj. Neka Perković lijepo sada sam svoja gov... jede i plaća Nobilu ovu farsu.

VL
Avatar MK
MK
14:27 04.09.2015.

...znači branitelj Nobilo opet "opravdava" ubojstvo? ...ovo "opravdavajuce" priznanje je jako cudna taktika obrane! ...A neka Nobilo objasni kako je Stanko Nižić bio ukljucen u "nuklearni program INA-e i JNA" a da ga je UDB-a ubila?! ...Sve su to same gluposti i daljnji pokusaji UDB-askog zataskivanja istine!

VL
Avatar nekakav
nekakav
14:20 04.09.2015.

nek naše novine počnu objektivno pisati o ovom slučaju. pa da svi skupa se malo bolje nasmijemo nobilovim pokušajima diskreditacije svjedoka optužbe, koje sudac odbacuje svako malo. nobilo je samo u rh neka veličina. u njemačkoj ga ko školarca odbacuju.ju. ove nobilove 'indicije' su bijedni pokušaji spašavanja jednog notornog zločinca. samo što njemački sustav baš i ne pušta ovakve, koji ubijaju i naređuju, planiraju ubojstva. to se danas zove terorizam, a i nekad se tako zvalo. jedino i dalje ne kužim zašto ga država štiti. pa on je jugin agent, ne hrvatski.

VL
MA
Malenkost
14:51 04.09.2015.

A sto je s Lustracijom? Zar to nije Kolinda obecala?

VL
TV
tv5378
18:22 04.09.2015.

Sto je Silvana Perica uzela slobodni dan?Kako nas to ona ne izvjestava o ''Hrvatskim mucenicima''Perkovicu I Mustacu?A sada sljedi brisanje zbog povrede pravila 3 i 5.

VL
ST
Stipeprof
14:30 04.09.2015.

Sva trojica – Franjo Tuđman, Zdravko Mustač i Josip Perković – bili su članovi Saveza komunista Jugoslavije. Perković i Mustač su bili čelnici UDB-e. Franjo Tuđman je bio general Jugoslavenske narodne armije (načelnik kadrovske službe) i suradnik UDB-e i KOS-a. Međunarodni sud u Haagu proglasio je Franju Tuđmana „vođom udruženog zločinačkog poduhvata“. Sud u Njemačkoj sumnjiči Mustača i Perkovića za umiješanost u ubojstvo hrvatskog emigranta Stjepana Đurekovića. Franjo Tuđman je dao ubiti hrvatskog emigranta Blaža Kraljevića. Franjo Tuđman bio je Predsjednik Hrvatske za vrijeme Domovinskog rata. Mustač i Perković su bili načelnici hrvatske obavještajne službe za vrijeme Domovinskog rata (Perković čak i zamjenik ministra obrane). Pa po čemu se to onda Tuđmanova karijera razlikuje od Mustačeve i Perkovićeve? Po kojoj je to logici Tuđman heroj a Perković i Mustač zločinci?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.