Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Afera HAC-Remorker
Povratak na članak

Na suđenju Kalmeti Drago Tadić svjedočit će u rujnu

USKOK u optužnici tvrdi da su Kalmeta i ostali optuženici koje je on organizirao međusobno podijelili oko 15 milijuna kuna i 850.000 eura.

Komentari 8

DU
Deleted user
10:33 09.07.2018.

Suci - sramite se!!! sudit Će i vama tako kad umrete... ljude zatvarate i budu u istragama zbog puno manjih djela... sve ih zatvoriti pa neka čekaju presude u zatvoru!! RH će biti u interesu da suđenje bude brže gotovo zbog mogućih odšteta dok ovi leže u zatvoru.. Al poznavajući naše sudstvo vjerojatno su i oni povezani s Kalmetom, Sapunarom i sličnima...

VL
KO
konoplja
12:54 09.07.2018.

To je taj državotvorni HDZ i Kalmeta, oličenje poštenja, to je to naše domoljublje, to je nama naša borba dala. Zato imamo stupiće sa mačijim očima gdje lijevi koštaju 80 kn dok desni koštaju 580 kn a oba su ista,a, ne postoji lijevi i desni, pa oni držači WC papira koji koštaju 2800 kn, Inox tabele dimenzija 40X25 cm koštaju po 6800 kn, da li ima potrebe nabrajati dalje? To je taj domoljubni HDZ , samo vi glasajte za njih pa ćete i dalje sakupljati boce!

VL
Avatar Oneill
Oneill
10:25 09.07.2018.

Hej sudstvo izgleda da niste primjetili da ovo nije više Jugoslavija što radite užas jedan vi ste gori i vi ste gnjezdo kriminala u ovoj Državi nikog ne osuđuje te niti oslobađa te ne znate pravac pa ako ste takvivi tražite drugi posao a ne radite o čemu nemate pojma.

VL
CH
chanchir
12:36 09.07.2018.

ukrade u sekund,osudit ga na sveto nikad.jos ce tribat platit dusevne boli

VL
LJ
ljeto90
11:27 09.07.2018.

Zanimljivo u roku sat i pol samo četiri komentara??????,a da je o ustašama,partizanima bilo bi 444 komentara????

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
14:26 09.07.2018.

Bože naš dobri Hrvatski, sidji pa vidji, kako se naši vjerodomoljubi progone i šikaniraju, kao da su najgori udbaški zločinci. Za sve ono zbog čega se kazneno progone je uvriježeni dobri običaj naših vjerodomoljubnih zaslužnika koji tako ostvaruju svoje nezaplative zasluge za stvaranje neovisne države i njen prosperitet u zajednici naprednih transatlanskih nacija. Ministarski Apostol Božo je izgradio autoceste u Lijepoj našoj i to sa plaćom od dvije tisuće Eur, koliko zaradjuje čistač ulica u Austriji. Treba li se čuditi dvoma satnijama naših braniteljskih heroja što su posegnuli za lažnim bolovanjima, kada dobijaju braniteljske mirovine crkavice. Na svu sreću su DORH-ovci ove poštedili od kaznene šikane i povrata kuna. Treba pod hitno donijeti ustavni zakon kojim se naši vjerodomoljubni vlastodržci amnestiraju za sve kaznene i ostale prijestupe pred, za i po prestanku državne funkcije, da ovi mogu slobodno iz bez straha ostvarivati svoje pravice, prema potrebama i na sve moguće načine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.