Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U srednje škole upisuju se 44.462 učenika
Povratak na članak

Na stranim tržištima tražimo kuhare, pekare, fasadere, a u škole ih upisujemo na kapaljku

A u svim srednjim školama Hrvatske mjesta je za ukupno 44.462 učenika. Toliko osmaša, koliko je planiranih upisnih mjesta, Hrvatska nije imala ni posljednjih pet godina – lani je učenika koji prelaze u srednje škole bilo 38.277, pa prema tome ispada da su osmaši polazili nastavu u razredima koji su imali 17 učenika.

Komentari 2

DA
dam63
21:23 14.05.2022.

Imamo Hrvatsku 🖕

VL
PR
prokurator
00:04 14.05.2022.

ma ljudi moji to je super. zato jer ovi iz indije i bangladeđa koji dolaze radit te poslove, oni će popravit natalitet. biće hrvati malo smeđi, al šta ima veze. a ovih 250.000 što je trenutno bez posla, potjerat treba van što prije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.