Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brodsko-posavska županija
Povratak na članak

Na snazi nove mjere: Svadbe do 50 ljudi, noćnim klubovima zadnje upozorenje

Zbog značajnog pogoršanja epidemiološke situacije u županiji, stožer je donio i odluku o ponovnom uvođenju zabrane posjeta u ustanovama socijalne skrbi, odnosno domovima za stare i nemoćne osobe.

Komentari 3

AN
anthropos
15:13 25.08.2020.

Nikad glas za HDZ i plenkovica, kakva korupcija zbog noćnih klubova, drže ih otvorene za svoju djecu

VL
BO
boris
15:05 25.08.2020.

kakva je to korupcija radi nocnih klubova! u svim pametnim drzavama zatvoreno i basta

VL
SN
snovakor
14:09 25.08.2020.

Kakvo zadnje upozorenje ?? ... pa ova Vlada i Stožer su pokazali svoje neznanje i nesposobnost ! Vlada je čak na prvoj sjednici priznala, da ih interesira samo koliko će novca ubrati ! ... pa o čemu mi ovdje govorimoo ?? ... a svi ostali moramo to "gutati" jer se tom Stožeru i Vladi isključivo interesi vrte oko EUR-a a građani smo drugo razredni !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.