Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
štrajk zbog napada

Na smrt pretučen kondukter, Bruxelles bez javnog prijevoza

'bruxelles_phots_998676'
''
09.04.2012.
u 13:32

Osumnjičenik za napad u subotu se sam predao policiji, a tijekom ispitivanja policajcima je pokušao objasniti kako nije želio ubiti zaposlenika STIB-a

Zbog ozbiljnog napada s dramatičnim posljedicama na jednog od naših kolega u subotu ujutro, odlučili smo obustaviti sve metro, tramvajske i autobusne linije do susreta s predstavnicima savezne vlade u ponedjeljak, objavili su iz bruxelleskog Društva za gradski prijevoz (STIB).

Na prekid prometovanja javnog prijevoza iz STIB-a su se odlučili u znak prosvjeda za premlaćivanje na smrt jednog od njihovih zaposlenika. Napad se dogodio u subotu kada je svjedočio prometnoj nesreći. Njegova smrt izazvala je gnjev zaposlenih u javnom prijevozu koji su se odlučili pobuniti zbog sve veće nesigurnosti i prijetnji tijekom obavljanja svakodnevnih poslova.

Predstavnici belgijske vlade danas su primili predstavnike STIB-a, javlja The Delta World, koji će od zamjenika premijera i ministra unutarnjih poslova te predstavnika ministarstva pravosuđa zatražiti bolju zaštitu zaposlenika STIB-a.

Osumnjičenik za napad u subotu se, nakon što je pobjegao s mjesta napada, sam predao policiji, a tijekom jučerašnjeg ispitivanja policajcima je pokušao objasniti kako nije želio ubiti zaposlenika STIB-a (59) koji je svjedočio nesreći. Iako je odvezen u bolnicu 59-godišnjaku nije bilo pomoći.

Ključne riječi

Komentara 9

AG
Agramer198
14:47 09.04.2012.

Očito i Bruxelles ima svoje ZET-ovce za trku...

HH
hhorvatic
15:02 09.04.2012.

konduktera je istukao bosanac

KL
klubuhb1
14:20 09.04.2012.

Jel to Dinamo igral kakvu tekmu tamo? jel su čoveka tukli navijači naše perjanice?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije