Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZRUČENJE ILI...
Povratak na članak

Na ročištu u Londonu danas opet o sudbini Ejupa Ganića

U cijelom je slučaju nastala pravna zavrzlama kad je London objavio da je osim Srbije izručenje zatražila i BiH. No u tužiteljstvu BiH kažu kako optužnice nema i kako je predmet još u istražnoj fazi.

Komentari 6

OB
-obrisani-
12:16 20.04.2010.

Ma pusti bre glupa bosanac sad se sakriva, zlocinac treba na sud.

VL
OB
-obrisani-
11:33 20.04.2010.

Srpska propagandna masinerija intenzivno radi na lazima \"GaniC\". Tako su beogradske \"Vecernje novosti\" objavile tekst koji je pun izmisljotina o Ganićevom ponasanju u sudnici...Vjerovatno bojeci se da ce Ganiceva odbrana dobiti priliku da pokrene sudski proces, odnosno tuZbu protiv Srbije.e. U njemu ce se dokazivati da je srbijansko tuzilastvo grubo povrijedilo i zloupotrijebilo britanski pravosudni sistem izdajuci nelegitimni nalog za hapsenje...Od nekih sto svjedoka, sto je srbija najavljivala protiv Ganica, pronasli su jedva 4 svjedoka (uz naplatu naravno) , da bi kasnije rekli da ce biti zadovoljni i sudzenjem Ganicu u BiH, sto naravno tuziteljstvo u Sarajevu ne zeli jer nema optuznicu....Na kraju kad lazovi izgube ovu bitku, pricace da je svijet protiv srba.. Ganicu zelim puno zdravlja i sto brzi povratak u ,,seher\" Sarajevo...

VL
MA
mateja23
12:10 20.04.2010.

Blago se g.Ganicu.. Naci ce mu lepu sobu u BG, dobice svoji 5 minuta na sudu, pa nek dokaze nevinost...Ovako samo se balmira, sto i sebe sto i BIH, koja trazi da ga vrate u zemlju, a nisu ni optuznicu podigli? Jos je u \"istarznoj fazi\" a kao takav nema ni pravo da zatrazi g.Ganica, ostaje pitanje onda pa ko je zatrazio g.Ganica, kad je ocigledno da sudstvo nije? BIH kao i uvek , igra se demokratije i u opste ne svata da ta igra osim u Sarejevu, nigde vise ne prolazi..

VL
Avatar Sentinel
Sentinel
15:22 20.04.2010.

Re: Rizica Biće mu suđeno u Engleskoj, najverovatnije. Nema dvojbe, Ganiću nisu čiste ruke. Da li znaš da je Ganić rođen u Srbiji, da je odrastao kao Srbin, a kasnije \"shvatio\" da je musliman? Mladići koji su pobijeni u koloni, posle njegove naredbe, postreljani su praktično, jer su bili na čistini laka meta. Osim toga ta deca nisu imala bojevu municiju u cevima. Neka na suđenju, ma gde bilo, dokaže da sa tim nije imao veze, i da snimci na kojima se čuje kako izdaje naredbu da se deca pobiju, nisu istiniti.

VL
SZ
Sve za sljastičarnicu u HR
17:20 20.04.2010.

▀▄▀▄▀ ▀▄▀▄▀ ▀▄▀▄▀ Ovo što rade Ejupu Ganiću je čista maltretaža. On se borio u svojoj zemlji protiv srpskih i hrvatskih okupatora, a zna se da u svojoj zemlji nije moguće počiniti ratni zločin.

VL
LA
LAZNI
06:45 21.04.2010.

Sigurno je jedno ,ne bi ga englezi uhapsili da nemaju nesto konkretno.E moj Ejupe sad dosao konobar da naplati!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.