Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osim novih, Hrvatsku vojsku tresu i starije afere
Povratak na članak

Na rasporedu Vrhovnog suda ovaj mjesec afere MiG i VSOA

U aferi MiG na optuženičkoj klupi našli su se Josip Čović i Ivica Josipović zbog mita

Komentari 2

MO
modovisisajteMaraschino
11:15 04.11.2021.

al vas Kotromanović izvozao... svjedok optužbe hahahaha vi zaglavite zbog par tisuća eura mita a ministar i bivši premijer se izvuku.

VL
HD
hdzfanclub
11:20 04.11.2021.

Zar netko misli da bi ova opljackana vojska mogla braniti drzavu u slucaju 'nedajboze'? Nije nam nista bolje nego kad je trebalo ici goloruk devedesetprve. Pa opljackali na avionima, opljackali na helikopterima. Neljudima nista nije sveto, vlastitu mater bi opljackali i na ulicu izbacili samo da si natrpaju dzep. Halo pa za 10 tisuca eura zamalo unistiti borbeno zrakoplovstvo???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.