Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO ISKUSTVO

Tri Australke naručile u Splitu taksi, a račun je stvarno za ne povjerovati!

Split: Nakon završetka Ultre taksisti su imali pune ruke posla
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/2
14.08.2023.
u 17:59

Turistkinje su se prepale i platile račun, no po izlasku iz automobila slikale su tablicu i obavijestile zaposlenika zračne luke o tome što se dogodilo

Ljetni odmor obično ostane upamćen po dobroj hrani, ugodnom društvu i provodu, bilo to sunčanje na plaži ili izlasci do ranih jutarnjih sati, no sve češće među uspomenama se nađe i gorki podsjetnik na cijene s kojima su došle.

Tri mlade turistkinje iz Australije koje su odlučile ljetovati u Splitu zasigurno neće zaboraviti vožnju taksijem do aerodroma koja im je naplaćena vrtoglavih 150 eura. Situacija se odigrala danas poslijepodne a detalje doznaje Dalmacija Danas. Pišu kako su žene oko 14 sati naručile taksi u Splitu kako bi ih odveo do zračne luke Resnik. Ovisno o tome gdje su točno u Splitu odsjele, radi se o nekih 20 do 30 kilometara vožnje. 

Kada su došle do aerodroma, uslijedio je šok. Vozač im je uručio račun na kojemu je stajalo da za vožnju od 0 kilometara koja je trajala dvije sekunde duguju 151,1 euro. Turistkinje su se prepale i platile račun, no po izlasku iz automobila slikale su tablicu i obavijestile zaposlenika zračne luke o tome što se dogodilo.

Zamolile su zaposlenika da nazove policiju, no u ovoj situaciji nitko im nije mogao pomoći jer elemenata kaznenog djela nema. Račun je uredno izdan te je sve odrađeno legalno. 

Foto: Dalmacija Danas

 

Ključne riječi

Komentara 41

WA
wannabenovinari
19:06 14.08.2023.

Kako nema elemenata kaznenog djela? Tko je tu lud? Pa postoji valjda cjenik vožnje po kilometru? 0 km = 0 €. Odjebat bahate taksistdžije.

LE
Levanto
18:44 14.08.2023.

Ovo je legendarno. 0km. Koja smo mi nacija? Za prijezir?

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
19:26 14.08.2023.

zbog neispravnog računa sad taksisti opalit globu 1500€ i oduzet mu licencu i to je to riješeno. opet radi jednog pojedinca svi ispadaju lopovi, do kad više pravna državo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije