Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osuđen prodavač trave

Na putu do škole zapalila joint pa pala u obližnji kanal

joint
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
11.05.2015.
u 17:15

Mladić će godinu dana posjećivati Centar za prevenciju

Našli su se na autobusnom stajalištu u selu kraj Osijeka i krišom izmijenili smotuljak. Djevojka mu je u ruke tutnula 30 kuna, joint marihuane stavila u džep i zaputila se k prijateljici. Pripalile su ga u parku na putu do škole, kako ih nitko ne bi vidio. "Zabava" im se uskoro pretvorila u noćnu moru, a mladić I. M. završio je na sudu. Sve troje su vršnjaci. Lani u listopadu, kada se sve odigravalo, bili su sedamnaestogodišnjaci.

Do škole toga dana nisu ni stigle. Prijateljici je pozlilo.

– Ne osjećam noge, mislim da bih mogla poletjeti – požalila se ona kolegici koja ju je pridržavala. Pala je u kanal i počela povraćati. Uplašena djevojka nije je mogla izvući pa je nazvala njezine roditelje.

Iz mjesne ambulante odvezli su je u osječku bolnicu. Liječnici su joj u krvi pronašli opijate. Klupko se zatim odmotalo pa su priznale što su učinile. Istražitelji dolaze tako do imena I. M. Mladić je travu kupio od treće, starije osobe, a navodno je to učinio prvi put u životu. Smotao ju je s duhanom u joint i predao djevojci. Branio se u istrazi kako ga nije prodao, nego mu je ona, sama od sebe, dala novac. Mladić je nedavno proglašen krivim, nepravomoćno, na Županijskom sudu u Osijeku. Liječit će se, određeno je, od ovisnosti, odnosno godinu dana mora posjećivati Centar za prevenciju ovisnosti. Da je bio stariji, mogao je završiti u zatvoru. Ime će mu se, usto, upisati u bazu ovisnika

>> 'Proizvodio sam drogu u vili, vlasnik to nije znao' 

>> Otkriveno zašto pušenje trave ljude čini gladnima

Komentara 4

SE
Secli
10:01 12.05.2015.

Ja svaki dan pušim i pušit ču dokle got ima sunca da trava raste.

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
04:16 12.05.2015.

Kakva je to ovisnost, radi se o jednom jointu? Koji je predao, ali ne prodao, za novac prijateljici. I onda on mora na liječenje? Di mi živimo, u Babilonu? Dobro da mu nisu ruku odsjekli!

SE
Secli
10:01 12.05.2015.

Ja svaki dan pušim i pušit ču dokle got ima sunca da trava raste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije