Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u lekeniku

Na povratku kući sletio autom u kanal i utopio se

sletio u kanal (1)
Foto: Božidar Antolec/VLM
1/5
10.12.2010.
u 10:56

Policija je angažirala ronioce koji su automobil s tijelom nesretnog mladića jutros oko 10 sati izvukli iz kanala kod ceste Letovanić – Žažina

LEKENIK - Tridesetogodišnji Martin Kozačinski iz Žažine poginuo je noćas utopivši se u Obedškom kanalu kod Lekenika nakon što je sletio svojim automobilom s ceste. Muškarac se, naime, sinoć vraćao s proslave koju su organizirale Hrvatske šume, gdje je bio zaposlen, te, i iz još neutvrđenog razloga, sletio s ceste Letovanić – Žažina i završio u kanalu.

Djevojka je noćas alarmirala njegove prijatelje da se nije vratio kući te su rano jutros pronađeni tragovi automobila koji vode prema kanalu, koji je zbog visokog vodostaja Kupe bio dublji nego što je uobičajeno.

Policija je angažirala ronioce koji su automobil s tijelom nesretnog mladića jutros oko 10 sati izvukli iz vode.

Poginuo je na nenaseljenom dijelu ceste, oko 500 metara udaljenom od svoje kuće.

Naložena je obdukcija.

 

 

Komentara 2

LO
lorena3004
22:00 10.12.2010.

bilo bi bolje da se suzdržiš ovakvih komentara jer nikad ne znaš šta će se sutra dogoditi tebi ili nekom tvom

IB
istina_boli
11:43 10.12.2010.

Treba uvesti da se prlikom polaganja vozackog ispita provjeri i sposobnosti plivackih i ronilackih vjestina jer je ovo vec drugi slucaju 24 sata. Tko nije sposoban da pliva i roni ne treba ni da vozi auto, i cipelcug je dovoljan za takve!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije