Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali oglas

Na Njuškalu prodaje 27,5 milijuna eura vrijedan teretni brod

brod
Njuskalo.hr
04.01.2011.
u 21:11

Dugogodišnji sam pomorac, brodove znam u dušu, pa je bio i logičan izbor da počnem raditi kao poserdnik u njihovoj prodaji, kaže kapetan iz Splita

Njuškalo su Hrvati do sada koristili kako bi prodali pegle, televizore, glazbene linije ili automobile, ali od utorka navečer ponuda ovog poznatog internetskog oglasnika bogatija je i za jedan 27,5 milijuna eura vrijedan teretni brod! Prema malom oglasu, njegova je dužina 189,90 metara, ukupne je nosivosti nešto veće od 55 tisuća tona, a uz ponudu je naveden broj fiksnog telefona u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Iako je većina posjetitelja pomislila kako se zasigurno radi o šali, oglas je potpuno stvaran!

- Već godinu dana prodajem teretne brodove, a radi se o potpuno novim plovilima iz kineskih brodogradilišta.

Oglase postavljam na oko 500 internetskih oglasnika na raznim jezicima, pa se oglas i za ovog Bulk Carriera može sada pročitati ne samo na hrvatskom, već i na francuskim, ruskim, engleskim i talijanskim oglasnicima, kaže pedesetjednogodišnji D.N., kapetan broda koji na ovaj način pokušava "podebljati" primanja koja zarađuje na brodu. Aktivno je, kaže plovio od 1977., a sve do prije tri godine gotovo i da nije silazio sa broda. Sada još uvjek nije u mirovini, ali svoje pomorsko znanje pokušava pretočiti u posao.

- Dugogodišnji sam pomorac, brodove znam u dušu, pa je bio i logičan izbor da počnem raditi kao poserdnik u njihovoj prodaji. To su kvalitetni brodovi, po svojim karakteristikama i standardu izrade ravni bilo kojem brodu izrađenom u europskim brodogradilištima, samo što mu je cijena 30 do 40 posto niža, kaže ovaj morski vuk iz Splita ne želeći priznati jeli do sada prodao koji od ovih "supernosača", no uz tvrdnju da je zadovoljan dinamikom kojom se posao odvija. 

Ključne riječi

Komentara 14

MI
miso
23:04 04.01.2011.

Dragi Vidimškoj, cijena je malo previsoka. Predlažem da to bude konačna cijena, ali da ju mi platimo. U protivnom ćemo ubuduće platiti još puno, puno više.

MA
maklin
23:22 04.01.2011.

Kakvih 0,5 lipa :-), HDZ-ovska vlada košta 40 milijarde Eura duga, dakle prvo platiti minus od 40 milijardi pa onda možemo doći u plus od 0,5 lipa :-)

VI
vidimškoj
22:42 04.01.2011.

stavi našu vladu na prodaju. Početna cjena 0,5 lipa.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije