Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško se mijenjaju
Povratak na članak

Na nasilnike se može djelovati samo silom i zatvorom!

- Takve nasilne ličnosti vrlo je teško mijenjati, ni psihosocijalni tretman ne pomaže mnogo, na njih se u većini slučajeva može djelovati samo zatvorom i silom koja je jača od njihove - objašnjava psihijatar Jakušić.

Komentari 3

PL
Pleonazam
13:51 13.06.2010.

Kad se pojavi takva agresivnost, izuzetno bi bilo važno odmah dići alarm, ispitati situaciju u obitelji i vrlo strogo reagirati u smjeru roditelja koji su zapravo najodgovorniji za zbivanja u današnjem društvu. Hvala

VL
DU
Deleted user
12:28 26.08.2010.

ne tvrdim da je sve to krivica policije i suda, ali apsolutno je nemoguće da ima toliki broj užasnih nasilnih ubojstava istog tipa a da ni polcija ni sud nisu napravili ni najmanje propuste. pa to traje već godinama, počevšii od onog ubojstva na srebrenjaku prije par godina, a bilo je toga i prije. isto tako, pacijenti imaju toliko tegoba i čudnih smrti u bolnicama, a interne komisije bez izuzetka utvrđuju da su liječnici postupali besprijekorno. pa oni sebe time proglašavaju bogovima, ne priznaju niti jednu jedinu grešku! to sam govori da su te komisije krajnje neobjektivne, i da neće biti unaprjeđenja, jer se ne utvrđuju nikakvi propusti. isto kako šuker priča o državi. sve je kod nas perfektno i nikad bolje, a u stvarnosti se sve urušava.

VL
XN
xnet0822
20:19 13.12.2017.

Ima još dvojica kojima treba ne Psihijatrijska već Neuropsihijatrijska obrada i tretman, a to su P. B. iz Vodica i Ž. M. iz Radošića/Lećevica i njima bih preporučio zatvoreni odjel (kavez) pod ključem i 24-satno dežurstvo policijskog djelatnika da slučajno ne bi utekli van !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.