Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Na mokroj magistrali kod Kapele dvoje poginulih i troje ozlijeđenih 

U nesreći je sudjelovao VW kombi šibenskih registarskih oznaka, 'Rover' splitskih i 'Volvo' njemačkih oznaka B VG 144. Očevid još uvijek traje.

Komentari 4

OK
okokučnopišalo
16:01 28.11.2009.

A razlog je kao što vidim mokra Jadranska magistrala.........

VL
MM
Mladen Miletić
17:25 28.11.2009.

Kao Zločinac je osuđen, još i više onaj Striček šzo je skrivio smrt u tunelu onih četvorice. Ovdje je slična stvar samo nešto manje preminulih. Prebrza vožnja po skliskome i loše gume.. Narvno nenamjerna nesreča kao i večina dosada...

VL
TU
tupslav
22:48 28.11.2009.

A tko je poginuo - oni u roveru, volvu ili vw? Da znam koji cu kupit kad od Peveca dobijem cek.

VL
NO
nobadi
08:38 29.11.2009.

\"U nesreći je sudjelovao VW kombi šibenskih registarskih oznaka, \'Rover\' splitskih i \'Volvo\' njemačkih oznaka B VG 144.\" B VG, ha? ono, istina da nijemci \"Z\" ne čitaju isto kao mi ali ga sasvim sigurno ne čitaju kao \"V\". zlozlo je, međutim, što je najvjerovatnije oboje poginulih iz rovera koji se sudeći po slikama kretao propisno...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.