Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Policija

Na kolodvoru zatekli mladića sa 670 grama marihuane

marihuana
Arhiv VL-a
28.02.2011.
u 13:20

Zbog manjih količina "trave" policajci su priveli više mladića starih dvadesetak godina.

ŠIBENIK – Iz Policijske uprave šibensko-kninske danas izvještavaju da su prije četiri dana na autobusnom kolodvoru u Šibeniku oko ponoći zatekli 24-godišnjaka iz Šibenika koji je kod sebe imao oko 670 grama marihuane.

Marihuanu je mladić donio sa sobom iz Zagreba, a namjeravao ju je predati 21-godišnjaku iz Šibenika koji ju je već ranije preprodavao sitnim dilerima i krajnjim konzumentima s užeg područja Šibenika i općine Bilice, kažu u policiji. Ističu i kako je zbog manjih količina marihuane istražnim sucima privedeno još nekoliko mladića starih dvadesetak godina iz Bilica, Knina i Sinja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije