Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sam se registrirao

Na isteklu registraciju Riječanin nalijepio papirnatu i vozio gradom

policija stop
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
11.06.2015.
u 16:30

Zaradio je prekršajni nalog zbog upravljanja neregistriranim automobilom, a usto, slijedi mu kaznena prijava zbog krivotvorenja isprava

Lažna registarska pločica, i to papirnata, na neregistriranom vozilu koji je vozio, Riječanina (61) će skupo stajati.

Zaradio je prekršajni nalog zbog upravljanja neregistriranim automobilom, a usto, slijedi mu kaznena prijava zbog krivotvorenja isprava.

Napisao drugi broj i oznaku

(Ne)domišljatog Riječanina zatekli su policajci  u srijedu navečer za upravljačem Honde s neodgovarajućim registarskim pločicama, a kad su bolje zagledali, vidjeli su da je na isteklu registracijsku pločicu nalijepio papirnatu na koju je napisao drugi broj i oznaku.

S tako registriranom Hondom koristio se neko vrijeme u prometu.

>>Provjerili smo koje marke automobila naši vozači najviše vole

>>Prvotravanjska 
šala s registarskim oznakama

Komentara 10

Avatar future Gohan
future Gohan
17:07 11.06.2015.

Žali države s takvom "milicijom" da trči u javnost oko zgubidana s papirnatom registracijom a bolesnika s vozačkom koji baca žive kučne ljubimce na autocestu iz vožnje drugima po auto, e to zataškavaju i odbijaju ga goniti ili išta poduzeti...

Avatar Perica1
Perica1
16:46 11.06.2015.

Glupo, stanica za tehnički pregled vozila i MUP su sad informatički povezani, odmah znaju kad nekome istekne prometna, obvezno osiguranje ...Čak znaju i kružiti po kvartu i spremaju stupicu takvim vozačima, koji samo 1 dan nakon isteka idu regati auto.

RO
Rocky15
16:44 11.06.2015.

Eh da si u Bosni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije