Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIJENE U SVEMIRU
Povratak na članak

Na ISS-u će vidikovac uresiti kamenje s Mjeseca i Everesta

Kad space shuttle Endeavour poleti prema Međunarodnoj svemirskoj postaji 7. veljače, na njemu će biti četiri kamenčića s Mjeseca i komad stijene s Mount Everesta koji će biti stalno smješteni na Cupolu, vidikovac u novom dodatku orbitalne postaje.

Komentari 4

OB
-obrisani-
21:55 08.01.2010.

Scott Parazit i George Zamka... to nešto iz Alana Forda.

VL
GL
Glista
20:53 09.01.2010.

To je zapravo jako tuzna vijest - Kamenje sa mjeseca vec bi trebalo biti normalna pojava da smo nastavili u duhu Apolla i smjelo krenuli u istrazivanje svemira sa posadom, umjesto da se vrtimo u orbiti na samo 300km i istrazivamo kako se musice mnoze u bestezinskom stanju.

VL
OK
Okey15
22:14 09.01.2010.

Obožavam ovaj projekt! Zarađuješ, a gotovo ništa ne radiš! U roku od 6 dana sam osigurao mjesečni prihod od 3176 kuna!!! ----> www.gdi-wealth.ws

VL
OR
orisis
10:00 11.01.2010.

prisjetimo se da je ne tako davno na VLu bio chlanak u kojem su otkrili da je\" kamen s mjeseca\" u stvari bio fosil drveta...A oni su to Kamenje djelili shakom i kapom.Sad ga shalju \"natrag \" u Svemir...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.