Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kod stare bolnice

Na gradilištu u Dubrovniku pronašli ljudske kosti

ljudske kosti (1)
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/3
02.06.2011.
u 10:35

Po nalogu nadležnog istražnog suca kosti su izuzete i prevezene na Odjel patologije dubrovačke bolnice

DUBROVNIK - Prilikom izvođenja građevinskih radova na gradilištu budućeg kampusa Sveučilista kod Stare bolnice u Dubrovniku pronađene su ljudske kosti, izvijestila je dubrovačka policija. 

Kosti su pronašli radnici tvrtke Konel, te odmah o pronalasku obavijestili policiju koja je informirala nadležnog drzavnog odvjetnika.

Očevidom na mjestu događaja policijski službenici pronašli su veći broj ljudskih kostiju koje su po nalogu nadležnog istražnog suca izuzete i prevezene na Odjel patologije dubrovačke bolnice.

Kako su pronađene kosti već u odmaklom stanju raspadanja, pretpostavlja se da se radi o kostima velike starost.

Ključne riječi

Komentara 5

LV
lord vader
12:03 02.06.2011.

admin mora obrisati sve sto bi moglo uvrijediti njegovog sefa i stranku (a ZNA SE koju) ili ce dobiti otkaz pa nece moci gladiti jaja na ovom nazovi poslu nego ce se morati negdje stvarno primiti posla. lakse je brisatii politicki nepodobne komentare.

Avatar Hrvatski vukodlak
Hrvatski vukodlak
12:57 02.06.2011.

Zanimljivo,zanimljivo to s kostima.Šteta što novinar nije malo špekulirao.Istraživanjem u arhivi iskopao neke podatke,koje bi čitatelja navele na zanimljiva razmišljanja... Prije nekog vremena je negdje u Italiji također pronađen kostur.Istražitelji su se nemalo iznenadili kad je DNK analiza pokazala daa kosti tog kostura pripadaju nekolicini ljudi...

SP
Spajki
16:57 02.06.2011.

nisam neki strucnjak, ali bi se usudio reci da je to nepobitan dokaz da su tamo obitavali ljudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije