Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova lica za slatkiš

Na figurama PEZ bombona princ William i njegova zaručnica Kate

Princ William
Pixsell
29.03.2011.
u 18:50

Fanovi kraljevskog para ili PEZ figurica svoje će primjerke moći kupiti preko eBay-a od 7. do 17. travnja, a sav novac od prodaje ići će u humanitarne svrhe

Austrijski PEZ bomboni, odnosno figurice za taj svjetski poznati slatkiš, nosit će likove britanskog princa Williama i njegove zaručnice Kate Middleton s kojom se treba vjenčati 29. travnja, prenose svjetski mediji.
Fanovi kraljevskog para ili PEZ figurica na eBay-u će moći sudjelovati na humanitarnoj aukciji od 7. do 17. travnja, a sav novac od prodaje ići će u dobrotvorne svrhe.  

Inače, PEZ godišnje proizvede oko 80 milijuna kutijica i 4,6 milijarde bombona, ali za razliku od drugih modela, figure princa Williama i Kate neće bombone "izbacivati" kroz usta već će se do njih moći doći podizanjem cijele glave.

Figura buduće kraljice Kate bit će u plavom, dok će princ William biti odjeven u crno s crvenom kravatom.

"Figura princa Williama ima puno više kose nego što je on ima u stvarnom životu", kazao je glasnogovornik PEZ-a. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije