Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strateg hns-a

Na djelu je ponovno Škegrina privatizacija iz 90-ih godina

dragan kovačević
Goran Stanzl/PIXSELL
04.02.2011.
u 15:26

HNS se bavi temama koje znače život i u novoj će Vladi sigurno biti stabilizator upravo na takve teme, kažu u stranci

CRIKVENICA – HNS se bavi temama koje znače život i u novoj će Vladi sigurno biti stabilizator upravo na takve teme, ustvrdio je u Crikvenici gospodarski strateg HNS-a Dragan Kovačević na javnoj tribini na kojoj je govorio o stanju i perspektivama gospodarstva u Hrvatskoj.

Glavna zadaća te stranke bit će, prema riječima D. Kovačevića, izvući zemlju na pravi put, za razliku od HDZ-a koji je napravio "kružni tok".

Za Kovačevića gospodarstvo je u Hrvatskoj danas u takvom stanju da se ne može reproducirati, a, usto je, ustvrdio je, ponovno na djelu i Škegrina privatizacija iz 90-ih godina.

– Opet se najavljuju prodaje svega, a za HNS Vlada je ta koja umjesto toga mora stvoriti okruženje za stvaranje nove ekonomske vrijednosti – rekao je u Crikvenici gospodarski strateg HNS-a Dragan Kovačević.

Ključne riječi

Komentara 4

SA
santos008
16:16 04.02.2011.

Sta na sve kaze Savo Kovacevic?

BI
bilikamen
18:15 04.02.2011.

Što kaže Sava? Berislave sine, keve ti nemoj više da se učiš nad hrvatima, daj pomozi i svom narodu, vrati se u otađbinu.

JS
ja sam gladan
20:44 04.02.2011.

HNS se bavi temama koje znače život....???? Naročito se temama života i smrti posvetio njihov vođa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije