Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obilježavanje
Povratak na članak

Na Dan Oružanih snaga RH državno izaslanstvo položilo vijence na Mirogoju

Dan Oružanih snaga RH i Dan Hrvatske kopnene vojske obilježavaju se 28. svibnja, na dan kada je 1991. održana svečana smotra Zbora narodne garde (ZNG) na stadionu NK Zagreb u Kranjčevićevoj ulici i kada su javnosti predstavljene prve brigade ZNG-a.

Komentari 2

NI
Niđo
12:24 28.05.2017.

Važno je propisno obilježiti ove datume i odati počast i vojsci i ljudima koji su dali živote da bi hrvatska vojska danas postojala. Sve pohvale Gradu na omogućavanju i sudjelovanju u organizaciji ovih događaja!

VL
LE
lebar
20:53 28.05.2017.

poklonite cvijece u osujeku,zagrebu itd gdje svakodnevno bijeze ljudi od medija i politike i doci ce dan ...,onaj kada nece biti demokracije

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.