Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka

Na članove vijeća padale krhotine sa stropa

Foto: Goran Kovacic/pixsell
04.03.2014.
u 15:41

Sjednica na kojoj se u više radnih skupina raspravlja o izradi Razvojne strategije županije za sljedećih pet godina ipak je nastavljena, u obližnoj dvorani Euroherca

Sjednica Partnerskog vijeća Primorsko – goranske županije koja je u konferencijskoj dvorani Transadrije počela u 10 sati nakon pola sata je prekinuta - zbog neočekivanog incidenta izazvanog "višom silom" . Na okupljene, župana i  njegove zamjenike i suradnike, predstavnike Grada Rijeke , Sveučilišta , gospodarstvenike  počele su padati plastične krhotine sa stropa. U čas su se svi razbježali, nisu ozlijeđeni ni oni na koje je pao pokoji komad s visine. Kako se ispostavilo, bura je na kupolu od pleksiglasa iznad dvorane srušila dio dimnjaka pa se kupola raspukla.

Sjednica na kojoj se u više radnih skupina raspravlja o izradi Razvojne strategije županije za sljedećih pet godina ipak je nastavljena, u obližnoj dvorani Euroherca.

>> Dok su ručali iz čista mira im se urušio strop

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije