Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Akcija u Britaniji

Na brodu u Sjevernom moru zaplijenjeno više od 3 tone kokaina. Uhićeno 9 osoba

kokain
Foto: Ilustracija: DPA/PIXSELL
30.04.2015.
u 19:40

Brod MV Hamal presreli su prošli četvrtak oko 160 kilometara istočno od škotskog grada Aberdeena

U zajedničkoj operaciji britanske agencije za borbu protiv kriminala NCA, kraljevske mornarice i granične policije na brodu u Sjevernom moru zaplijenjeno je više od 3 tone kokaina čija se ulična vrijednost procjenjuje na više od 500 milijuna funti.

Brod MV Hamal presreli su prošli četvrtak oko 160 kilometara istočno od škotskog grada Aberdeena, javlja The Guardian. Pretraga je zatim uz pomoć škotske policije izvedena u luci u Aberdeenu.

Pretraga broda bila je duga i neumorna, izveli su je jako kvalificirani stručnjaci u vrlo složenim uvjetima. Rezultat je ovo veliko otkriće – rekao je John McGowan, viši istražitelj u NCA. Prema njegovim riječima, riječ je o dosad vjerojatno najvećoj zapljeni ''droge A klase'' u Velikoj Britaniji.

Uhićena je posada broda – devetero državljana Turske između 26 i 63 godine starosti. Kako javlja The Scotsman, optuženi su zbog krijumčarenja droge.

>> Talijanska policija uhitila Hrvata. Pokušao je prošvercati 14 kila kokaina

Komentara 2

XA
xaron
04:19 01.05.2015.

Uvijek su Turci umjesani u takve stvari.

MX
Mister X
21:08 30.04.2015.

Uhićena je posada broda – devetero državljana Turske između 26 i 63 godine starosti. Kako javlja The Scotsman, optuženi su zbog krijumčarenja droge. Sjetimo se našega kapetana prije nekoliko godina sa drogom na brodu; totalno nevin nije imao pojma šta je na brodu I oslobođen Hoče li i ovdje tako biti ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije