Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svjetski mediji
Povratak na članak

Na BBC-ju izvanredna vijest o Čačićevoj ostavci

BBC je kao izvanrednu vijest objavio ostavku potpredsjednika Vlade Radimira Čačića zbog presude mađarskog suda

Komentari 5

Avatar Idler 3
Idler 3
17:51 14.11.2012.

Ovi na BBC-u su i više neg zbunjeni kaj mu je nekaj takvog uopće palo na pamet >;-)) U ostatku civiliziranog svijeta takav lik se nit ne pomišlja kandidirat !!!

VL
GA
GARDY
17:55 14.11.2012.

garantiram da će to Mađare na kraju skupo stajati, mogli su pričekati

VL
AT
atomised
18:23 14.11.2012.

Koliko se god Englezima spočitavalo ovo ili ono, prije nekoliko dana glavni ravnatelj BBC-ja je podnio ostavku zbog, zamislite, emisije koja nije zadovoljila nužne novinarske standarde. Ovakvo što Hrvat može čitati samo kao znanstvenu fantastiku jer po istom standardu HRT bi trajno bio "obezglavljen". Zato je za Engleze koji čitaju priču o Čačiću ovo tek može biti jedan kuriozitet iz neke istočnoeuropske, kako bi istočni susjedi rekli, zemlje nedođije. No mene je Milanović cijepio na ovakvo što. Uopće mi ne pomišljam o tome razbijati si glavu nad time što je taj čovjek razmišljao kad je mrtav-hladan odbacivao mogućnost da mu se ovakvo što s Ćačićem dogodi. A dogodilo se. Tko je kriv? Pametni narod koji je poluge vlasti otvorio onima koji vani ne bi birc mogli voditi.

VL
VE
Vexans
19:26 14.11.2012.

@ Cij.GARDY ,mnogi Hrvati misle da je g.Čačić,i poslovno i privatno,bio spreman i na ovu mogućnost! Ne,nije bio spreman(ma što to trebalo značiti) ! Zašto tako mislimo i zašto g. Čačić nije bio spreman na takvu presudu?Večina Hrvata je indokriniranaa svješću o moći politike nad životom i smrću ljudi.Dugo će nam trebati prave demokracije i samopouzdanja(ovo što imamo,hrvatsko tužilaštvo,sudstvo,legistrativa... je mizerno i ispod ljudskog dostojanstva) da nas prožme elementarna samosvijest da smo ljudsko biće i kakve nam konzekvence slijeduju.Čudimo se ili zgražamo nečem prirodnom,zdravorazumskom!Svi smo još prestrašeni.G.Čačić taj strah pokazuje svojom bahatošću,gardom.Prosjećan Hrvat taj strah pokazuje štednjom,diskrecijom,ljubomorom ili pak prijetnjom.Ako ste mislili na INU i da će se netko na INI svetiti zbog ove presude? Ne,ne.Sada kada više nema g.Čačića INA će biti na tržištu više nego do sad.

VL
KO
korisnik2
20:19 14.11.2012.

@at "Koliko se god Englezima spočitavalo ovo ili ono, prije nekoliko dana glavni ravnatelj BBC-ja je podnio ostavku zbog, zamislite, emisije koja nije zadovoljila nužne novinarske standarde" malogradjanine, bolje bi bilo britancima da ne sudjeluju u ilegalnim invazijama samostalnih drzavava a ne da smjenjuju nekog urednika jer "nije stavio logo televizijske kuce u desni donji kut tv ekrana priliko emitiranja".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.