Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predočio krivotvorene dokumente

Na Bajakovu uhićen Britanac (41) za kojim je raspisana međunarodna tjeralica

Mjere sigurnosti na GP Bajakovo zbog epidemije koronavirusa
Davor Javorovic/PIXSELL/Ilustracija
07.08.2023.
u 14:28

Nadležnom državnom odvjetništvu je protiv 41-godišnjaka podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo Krivotvorenje isprave, određen mu je istražni zatvor do izručenja te je predan u Zatvor u Osijeku

U subotu u ranim jutarnjim satima na MGCP Bajakovo uhićen je 41-godišnji državljanin Velike Britanije za kojim je raspisana međunarodna tjeralica. Iz policije navode kako je na izlazu na Bajakovu, u subotu oko 00:20 sati, pristupio muškarac koji je policijskom službeniku predočio osobne dokumente Austrije (putovnicu, osobnu iskaznicu i vozačku dozvolu).

- Zbog sumnje kako se radi o krivotvorenim dokumentima, policijski službenici su u suradnji s policijskim službenikom Frontex-a obavili dodatne provjere osobnih dokumenata te je njihova sumnja i potvrđena. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako se radi o 41-godišnjem državljaninu Velike Britanije za kojim je raspisana i međunarodna potraga – navode iz policije.

VEZANI ČLANCI:

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, nadležnom državnom odvjetništvu je protiv 41-godišnjaka podnijeta kaznena prijava za kazneno djelo Krivotvorenje isprave, određen mu je istražni zatvor do izručenja te je predan u Zatvor u Osijeku. 

VIDEO Prolaznika razbjesnila antiratna akcija u Zagrebu povodom obljetnice Oluje: 'Ako im Hrvatska ne odgovara, nek idu na bolje mjesto'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije