Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOPREZNA VOŽNJA

Na autocesti se zabio u auto ispred sebe i teško ozlijedio vozača

Šibenik: U prometnoj nesreći sudjelovali automobil i motocikl
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
12.10.2023.
u 09:49

Protiv 45-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava

U Općini Lovinac u srijedu u 18:35 sati na autocesti A-1 u smjeru Splita dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, a dvije osobe lakše su ozlijeđene, dojavili su iz PU Ličko-senjske.

Prometna nesreća dogodila se 11. listopada kada je 45-godišnjak upravljao osobnim automobilom pulskih registracijskih oznaka autocestom A-1, u smjeru Splita, uslijed kretanja vozila nepropisnom brzinom prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog vozila zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 59-godišnjak, nakon čega su osobni automobili udarili u metalnu odbojnu ogradu s obje strane i zaustavili se u pretjecajnom traku.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 59-godišnji vozač koji je zadržan na liječenju u Općoj bolnici Zadar, dok je 57-godišnja putnica lakše ozlijeđena i zadržana je na liječenju u Općoj bolnici Gospić, kao i 45-godišnji vozač.

Protiv 45-godišnjaka nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnesena kaznena prijava.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije