Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BREGANA-LIPOVAC

Na autocesti kod S. Broda prevrnuo se šleper iz Beograda: Sav teret razletio se po cesti

Na autocesti kod S. Broda prevrnuo se šleper iz Beograda: Sav teren razletio se po cesti
Foto: Čitatelj 24sata
26.02.2020.
u 09:35

HAK je objavio kako se zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Sredanci-Slavonski Brod (na 225+500 km) u smjeru Bregane vozi usporeno samo preticajnim trakom.

Vozač šlepera sletio je u srijedu oko 4.30 sati s autoceste A3 Bregana – Lipovac. Teret koji je prevozio, a navodno se radi o paletama papira, razletio se po cesti.

Na sreću, nitko od automobila nije naletio na prevrnuti kamion. Još nema informacija o stanju vozača kamiona, dok su na teren izašle službe koje će podići šleper i udaljiti ga s prometnice.

Iz PU Brodsko-posavske potvrdili su za 24sata da će tijekom dana izvijestiti o detaljima nesreće.

HAK je objavio kako se zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Sredanci – Slavonski Brod (na 225+500 km) u smjeru Bregane vozi usporeno samo preticajnim trakom. 

Komentara 2

MT
makan tahi
10:10 26.02.2020.

sigurno se prehitio u nekom jakom zavoju na ravnom autoputu

LI
liliZG
11:03 26.02.2020.

prestrašio se korone

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije