Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podignuta ustavna tužba
Povratak na članak

MZO o inicijativi protiv cjelodnevne škole: 'Tko je protiv toga da učenici imaju bolje znanje?'

Postavlja se, kažu, pitanje zbog čega i tko je taj tko je protiv toga da učenici imaju bolje znanje, besplatna tri obroka, besplatne udžbenike i ostale nastavne materijale, besplatne izvannastavne, izvanškolske aktivnosti, bolje uvjete u školama i da nemaju domaćih zadaća

Komentari 8

AG
Agram1960
17:49 28.08.2023.

Broj djece se prepolovio a broj nastavnog osoblja društvenih djelatnosti uduplao. Treba im sačuvati radna mjesta umjesto poslati ih da rade u realnom sektoru koji je prisiljen uvoziti radnu snagu.

VL
Avatar Tombstone
Tombstone
16:20 28.08.2023.

Prvo, nista nije besplatno. Sve sto je placeno iz proracuna placaju svi gradjani. I skolstvo, zdravstvo, policiju, vojsku, politicare, manjinsko I lgbtqpitd udruge. Bas sve. A djeca su sigurna u skolama ovisno o tome koliko je liberalan pedagog, I o tome dokle ce zakonodavci za prosto receno neodgojene nasilnike izmisljati dijagnoze.

VL
DU
Deleted user
18:40 28.08.2023.

Kao što svaka žena ima pravo da odlučuje što će raditi sa svojim tijelom , tako ima i pravo da sa svojim suprugom odgaja svoju djecu. Ne želim državnu indoktrinaciju i nametanje nečeg djeci što se radi svakodnevno zato što je to "propisao" neki frustrirani niži službenik u Bruxellesu .Škola nažalost uopće nije zdrava okolina. Nasilje, prijetnje , omalovažavanje, tuče, nametanje socijalnih razlika od skupina učenika i nakraju.....većina nastavnika i profesora nije dorasla zadatku obrazovanja.

VL
SA
samader
15:48 28.08.2023.

Društvena 'briga' o djeci nije ništa drugo nego otimačina i preodgoj djece. Velika podrška roditeljima tužiteljima, no malo su naivni u nadi da će im sudstvo pomoći. Sudstvo je dio kartela, koje je podržalo mafiju u obliku države prilikom uvođenjaja 'pandemijskih' mjera i totalitarizma. Roditelji će se najbolje boriti protiv sustava da djecu ne šalju u školu, već da ih obrazuju kod kuće.

VL
SB
Slavenski_brat
18:11 28.08.2023.

Ja zelim sudjelovati u zivotu i odgoju svog djeteta. Nije mi potrebno necije cjelodnevno ispiranje mozga. To treba biti iskljucivo odluka roditelja dali se s time slash. U suprotnom...nista mu nece faliti i u kucnoj vecernjoj nastavi

VL
DU
Deleted user
15:47 28.08.2023.

Ha...bolje znanje! Pa rezultati su svake godine sve gori i gori na maturi....koga vi farbate....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.